Kako se "bore" naši ljudi u dijaspori? Šećer poskupeo 60 odsto, trgovci varaju i kod čipsa, kremova
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Lucifer
Prolaze kao i mi. Ekonomski tigar...
Milenko
Sve ste u pravu. Ja zivim u Spaniji, cene su podivljale. Zena i ja sa platama od 2000 i 3000 evra jedva sastavimo kraj s krajem. Cene hrane u Spaniji su bukvalno stigle one u Srbiji, a dugo su bile znatno nize. Ponesto je sad cak i skuplje nego tu. Kako ljudi tu prezivljavaju s nekoliko stotina evra mesecno je za Verovali ili ne.
VD
Šećer koji pominjete je nekada bio namirnica široke potrošnje, a danas je na poslednjem mestu u upotrebi, te da je poskupeo i dvesta odsto ne utiče bitno, šećer je samo dodatak(začin) hrani, problem je što su mleko,mlečni proizvodi ,meso, jaja, testenine i peciva poskupeli minimum 100 odsto . Pustite vi koliko su nam poskupeli začini kao što su šećer, ulje,so itd.koje koristimo po kašiku ili dve po obroku