• 0

Hotel pomerio granicu usluge doručak u krevetu: Da li ovaj čovek živi najbolji trenutak u životu?

Na baltičkim temperaturama ljudi mogu da uživaju napolju uz omiljenu hranu

  • 0

Raskošno skijalište u Italiji podiglo je uslugu doručak u krevetu na potpuno novi nivo, služeći obrok napolju na baltičkim temperaturama – kako je jedan influenser na Instagramu otkrio u videu.

U severnom italijanskom regionu Trentino, naći ćete Vermiglio, mali grad koji se nalazi na planini Boai. Posetioci hrle na prelepu lokaciju, ali jednog čoveka su više zaintrigirali obroci nego planina.

Boraveći u hotelu "Chalet al Foss", Eric Hardiman je odlučio da uživa u švedskom stolu dok se nalazi u krevetu, ali ne u sobi. Krevet se nalazi napolju u snegu. A ni to nije jeftino iskustvo; večera na otvorenom na luksuznom sajtu očigledno može da vas košta 115 funti (130 evra) 36-godišnjak je podelio svoje iskustvo na Instagramu, gde je od tada prikupilo 131.000 pregleda i zaprepastilo korisnike društvenih mreža.

U snimku, on može se videti kako se uvlači u ogromnu količinu kafe, palačinki, voća, krofni, granole i sokova. Uprkos tome što je okružen zimskom zemljom čuda, Erik izgleda kao da provodi vreme svog života.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>