"Ovo je noćni cenovnik, ne izdajemo račun": Gosti novosadskih lokala ljuti, ugostitelji uporno krše zakon

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zarko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Doktor

    25. februar 2023 | 09:53

    Pa šta je ovde problem. Ovako je u celoj Srbiji i u svim lokalima, kafići, restorani ili šta drugo. I jošt nešto, polovina njih, ni tokom dana ne daje fiskalne račune. A što je to tako. Pa pitajte tržišnu inspekciju, zbog čega ne rade posao za koji primaju platu. A ne rade, jer svi iole malo jače "gazde" lokala, plate godišnji reket inkod njega se ne ulazi. Javna tajna.

  • Milos

    25. februar 2023 | 08:16

    Pa to je prosto ne bi mu platio dok mi ne izda racun u suprotnom zovem inspejciju

  • Đole

    25. februar 2023 | 08:03

    Ništa novo, opšte je poznato da postoje "noćne cene" i to uglavnom lokala koji imaju live muziku ili uveče postaju kao polu diskoteka. Dnevni meni se sklanja i recimo negde nema uveče: kada, ceđena, točeno pivo...nego sve flaširano i veće cene.