• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Važne promene u supermarketima: Obratite pažnju kada kupujete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rewe želi da pokrene sopstveni sistem bodovanja od 2025. godine

  • 0
payback Foto: Shutterstock

Milioni kupaca u Nemačkoj, a među nama ima i dosta ljudi s Balkana, ovih dana skupljaju Payback bodove u trgovinskim lancima kao što su Rewe ili Penny.

Ipak, ove bodove će biti moguće skupljati samo do kraja 2024. godine. Nakon toga, saradnja između ove platforme i supermarketa - prestaje.

Naime, Rewe želi da pokrene sopstveni sistem bodovanja od 2025. godine, i to najverovatnije integrisan u Rewe aplikaciju. Ipak, Fenix magazin prenosi da se još uvek ne zna kako će to tačno izgledati.

Taj lanac, inače, sa pomenutim, raširenim sistemom bodovanja sarađuje od 2014. godine, dok mu se diskont Penny pridružio 2018. Payback važi za vodeći bonus program u Nemačkoj, koji trenutno broji 31 milion kupaca.

Ipak, kao kupac u Rewe-u, ne morate da brinete o tome da li će Payback bodovi da isteknu. Oni vrede tri godine, od trenutka kada su pripisani u aplikaciju.

Nakon tog perioda, Payback bodovi ističu 30. septembra. Ipak, kako vam bodovi ne bi istekli, trebalo bi da s vremena na vreme proverite tatus u aplikaciji Payback ili da pogledate bodove koji su vam poslati.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>