• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veliko interesovanje za povoljnim Addiko keš kreditima ne prestaje: Odlična šansa za sve o čemu sanjate

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sjajne vesti i ovog proleća stižu iz Addiko banke

  • 0
Vanja Vuletić

Foto: Promo/ Addiko Banka

Jer uz povoljne i izuzetno brze Addiko keš kredite svoje planove više ne morate da odlažete za neko "bolje vreme".

Novi bajs, televizor, uređaji i oprema za kuhinju, o kojima već mesecima razgovarate sa vašim najbližima, već danas mogu postati vaši i to upravo zahvaljujući Addiko kreditima koje možete dobiti u iznosu od 30.000 do čak 3 miliona dinara i to uz fiksnu kamatnu stopu i rok otplate do čak 71 meseca!

Tokom proteklih nekoliko nedelja veliki broj građana je već podneo svoje zahteve za povoljne Addiko keš kredite i banka je u proteklom periodu odobrila i klijentima isplatila izuzetno veliki broj ovih pozajmica.

Po rečima Vanje Vuletić, izvršne direktorke Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke, "velika prednost ove ponude je i to što kredite koje Addiko sada ima u ponudi ne prate nikakvi dodatni troškovi, dok svoj zahtev za kredit, svi zainteresovani građani mogu da podnesu putem jednostavne web forme na sajtu banke, putem mobilne aplikacije ili u najbližoj ekspozituri".

Proleće je već tradicionalno ono doba godine kada svi imamo brojne planove i snove koje upravo sada želimo da ostvarimo. Bilo da je to nova bicikla ili motor, novi automobil ili dugo planirano renoviranje stana, Addiko banka je tu da sve svoje klijente pažljivo sasluša, kao i da im omogući odličnu ponudu keš kredita uz izuzetno povoljnu kamatnu stopu – objašnjava Vanja Vuletić.

Ali to nije sve! Svesni činjenice da česte promene i povećanja referentne kamatne stope zadaju brojne glavobolje građanima u Srbiji i donose dodatnu neizvesnost, Addiko banka je akcenat u svojoj prolećnoj ponudi stavila upravo na keš kredite sa fiksnom kamatnom stopom.

Svi smo svesni činjenice da referentna kamatna stopa Centralne banke postaje sve veća i to je za mnoge klijente ne samo opterećenje, već i velika neizvesnost. Ponudom kredita sa fiksnom kamatom želeli smo upravo da izađemo u susret građanima i da im ponudimo rešenje koje će za njih biti apsolutno predvidivo, odnosno rešenje koje sa sobom neće nositi nikakvu finansijsku neizvesnost. Reakcije na to su zaista odlične! Interesovanje građana za našim prolećnim keš kreditima je izuzetno veliko, što samo potvrđuje da smo i ovoga puta odlično razumeli potrebe klijenata i ponudili im uslugu koja je pravi odgovor na njih – zaključila je Vanja Vuletić.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>