• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova posledica inflacije: Udružuju se sa nepoznatima da bi letovali i smanjili troškove

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takođe je pojasnila da bi baš zbog cena goriva i jeftinijih putarina išli preko Albanije.

  • 0
srećna devojka žena putovanje automobilom šešir u ruci izlet odmor Foto: Shutterstock

Skupo gorivo i česte promene cena u svim državama sveta, ovog leta su onemogućile ljudima da unapred izračunaju koliko će im novca biti potrebno za letovanje, pa kako se termin puta bliži, mnogi razmatraju da podele troškove sa nekim ko ide u istom smeru, a razmišlja isto kao i oni.

Jedna takva ideja pala je na pamet i jednoj članici Fejsbuk grupe Live from Greece, koja je preko te grupe potražila nekoga ko bi do Grčke putovao sa njom kolima i tako podelio troškove puta.

- Pozdrav svima! S obzirom na nenormalne cifre letovanja ove godine usled inflacije i svih stvari koje su nas zadesile, zanima me da li je neko možda zainteresovan za podelu troškova putovanja sa nama na putu do Lefkade ili, možda, usput do Albanije - napisala je ona.

Takođe je pojasnila da bi baš zbog cena goriva i jeftinijih putarina išli preko Albanije.

- Ali može i preko Makedonije. Velika nam je želja da obiđemo Lefkadu. Nas je dvoje i veliki je auto. Otvoreni smo za sve varijante dogovora. Naš odmor počinje od 1. avgusta. Molim bez glupih komentara - napisala je ona.

putovanje podela troskova Foto: Facebook

U komentarima su mnogi podržali ovaj predlog i poželeli im sreću u pronalaženju saputnika, ali bilo je i onih koji na istaknuti plan nisu gledali blagonaklono, što zbog bezbednosnih aspekata, što zbog obaveze da trpe nekog nepoznatog tokom višečasovnog puta.

(Telegraf Biznis)

Video: "Svi na more u Sutomore"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>