Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Rakunat
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Knez

    12. avgust 2023 | 09:43

    Konobar mislio sve je to bakšiš

  • Rade

    11. avgust 2023 | 23:50

    Pa gospodine,morate da shvatite da niste dosli u piljaru i dali sitno da vam vrati u papiru. Da ste ostavili tips od 2,5 evra,do ovog verovatno ne bi doslo. Pretpostavljam da ste im 15 god dusu uzimali a da tips niste ostavljali,pa ste mnoge od njih naljutili.... Pamet u glavu i restoranska kultura da se pojača...

  • Bax

    11. avgust 2023 | 17:00

    Ne ostavljam bakšiš čak ni 1 dinar.. Ko mene časti na mom radnom mestu? Niko nikad.. Bas me briga ko sta misli... Nedam nista konobarima.. . I srecan sam zbog toga.. Eto..