• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko često ste bili u situaciji da ste s nestrpljenjem iščekivali odgovor banke na vaš zahtev za kredit, ali nažalost, odgovor nije stigao u predviđenom roku? A tek koliko puta vam je nedostajao samo još jedan papir da biste uspešno aplicirali?

  • 0
Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke

Vanja Vuletić/ Foto: Promo/ Addiko banka

Imajući na umu upravo te izazove, Addiko banka ovog leta pokreće novu keš kredit kampanju, pod simboličnim nazivom "Addiko obećanje", u želji da građanima kojima je potreban keš obezbedi brz odgovor, kako bi do svog željenog cilja došli već istog dana.

Specifičnost ove zanimljive kampanje je upravo u tome što Addiko banka svim zainteresovanim klijentima daje obećanje da će na svaki njihov zahtev za keš kreditom, koji je podnet u ekspozituri i ispunjava definisane uslove, odgovoriti u roku kraćem od 30 minuta. U suprotnom, Banka plaća klijentu prvu ratu kredita, jer je prekršila obećanje.

-Jednostavnost i brzina su apsolutni aduti poslovanja Addiko banke što ovom kampanjom dodatno želimo da potvrdimo. U pozadini svega je i ovoga puta naša namera da klijentima omogućimo brzi odgovor na svaki njihov zahtev, odnosno informaciju da li i na koji način u ostvarenju svojih planova mogu da računaju na Addiko podršku. Zahvaljujući bogatom iskustvu, kao i efikasnim procedurama, Addiko banka se uvek trudi da na sve zahteve klijenata odgovori u najkraćem mogućem roku, što je za građane od izuzetno velike važnosti posebno u situacijama kada im je neophodna brza i sigurna podrška Banke - izjavila je Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke.

Kampanja "Addiko obećanje" će trajati od 28. avgusta do 31. oktobra ove godine i odnosi se samo na Addiko keš kredite uz prenos zarade i za koje su klijenti podneli zahtev u nekoj od Addiko ekspozitura.

Mogući iznos kredita se kreće od 30.000 do 1.000.000 dinara (uz mogućnost refinansiranja postojećih obaveza), dok je maksimalna ročnost kredita 71 mesec.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>