Otkad se "klasični" dodaci plaćaju i to ovoliko: Beograđanki za majonez i kečap na pici naplatili 60 dinara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ma kako da ne
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Konan

    21. septembar 2023 | 12:24

    Pa i treba da naplate , ako ne ide to u picu onda se dodatno naplacuje, zamisli da svi traze dodatke...Majonez na picu, daleko bilo

  • Uroš

    10. septembar 2023 | 11:15

    "I to" je konkretizacija, dodatna informacija u rečenici (naslovu), te se mora odvajati zapetom :)

  • Toza

    10. septembar 2023 | 11:12

    Treba naplatiti i to sto ste dosli da kupite picu.. Pa pogled na peć i vreme provedeno čekajući... Sve treba naplatiti...