• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

(ANKETA) Beograđanki naplatili dodatak kog nema u meniju: Vredi li kašika mlevenog keksa 70 dinara?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre nekog vremena smo pisali i da lanci brze hrane naplaćuju čak i kečap i majonez

  • 4
Tradicionalna srpska palačink, palačinke Foto: Shutterstock

"Ovo čak i nije plazma!", glasio je argument čitateljke koja nam se požalila da su joj dodatak mlevenog keksa u jednom novobeogradskom lokalu brze hrane naplatili dodatnih 70 dinara.

Naime, kada joj je stigla porudžbina, na računu je stajalo da palačinka sa nutelom košta 300 dinara, dok je dodatak plazme 70 dinara. Priznaje je da je napravila grešku što nije pitala da li se dodatak mlevenog keksa naplaćuje, jer ova kombinacija i nije bila u jelovniku.

- U meniju nije stajala "nutela-plazma", ali sam pretpostavila da je razlika u ceni minimalna. Takođe, želim da naglasim da mi prilikom naručivanja nisu rekli da se dodatak mlevenog keksa naplaćuje 70 dinara - priča M.I i dodaje da ukus uopšte nije isti kao mlevena plazma.

Da li je mnogo platiti dodatak mlevene plazme 70 dinara?

Glasajte

Podsetimo, pre nekog vremena smo pisali i da lanci brze hrane naplaćuju čak i kečap i majonez, što je nekada važilo za osnovne dodatke.

Iako se dodatak mlevene plazme često naplaćuje, postavlja se pitanje da li kašiku iste vredi platiti 70 dinara. Šta vi mislite, pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Šta smo sve jeli u Seulu, da li biste ovo probali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejann

    4. novembar 2023 | 14:31

    Ja sam potrošač ali naravno da se dodatak koji nije u sklopu porudžbine dodatno naplaćuje. Za 70 dinara u Srbiji ne moze vise nosta da se pazari te stoga bi bolja tema bila zbog čega u prodavnicama 200 grama plazma keksa ( oko 15 kasika ) se ptodaje za skoro 400 dinara. Ne smemo zaboraviti da onaj koji prodaje i taj fodatak od 70 dinara na isti placa porez.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>