• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle 50 godina, u Pranjanima svečani doček Nove godine: Mešano meso 2.000 dinara, pivo 200

Ekipa Biznisa
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cenovnik je izazvao posebno oduševljenje

  • 2
Pranjani Suvbobor cenovnik Foto: RINA

Dok se sitno odbrojava do ulaska u novu godinu i dok se širom Srbije spremaju haljine i odela za svečani doček u nekom od poznatih restorana i hotela, ni srpska sela ne zaostaju sa ponudom. U čuvenim Pranjanima, na Suvoboru, posle pola veka biće održan svečani novogodišnji doček, a ono što je razveselilo sve jeste fantastičan i povoljan cenovnik.

- Nismo hteli da budemo alavi, nego želimo da se ljudi lepo provedu, a i da ne potroše čitavu platu za tu jednu noć. Cene su pristupačne za svačaiji džep. Primera radi, kilogram mešanog mesa sa roštilja koštaće 2.000 dinara, a porcija vrata od 400 grama 1.000 dinara. Vešalice, po porciji od takođe 400 grama, nudiće se po istoj ceni- od 1.000 dinara. U ponudi će biti predjela, pihtija, sireva čija porcija se kreće od 200 dinara, a cene pića su takođe zanimljive - kažu za RINU organizatori.

Pivo će se prodavati po svakodnevnoj ceni od 200 dinara, dok će dva litra špricera od rozea koštati 1.500 dinara, dodaju oranizatori. Inače, ovo je seoski dom kome je, kao i mnogima širom Srbije pretilo rušenje, ali je imao sreću da bude potpuno renoviran i rekonstruisan i prvi put ove godine, u njemu će se u novogodišnjoj noći okupiti meštani i ljubitelji dobre muzike, za koju se zna da ne može da prođe bez violine.

(Telegraf Biznis/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>