• 2
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doživeo nesreću, pa se probudio u "košmaru": Račun za 11 dana u bolnici u Americi iznosi više od milion dolara

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Frustrirajuće je to što nisam imao osiguranje u toku nesreće", rekao je muškarac koji je doživeo nesreću

  • 2

Poznato je da su u Americi zdravstvene usluge i te kako skupe, ali snimak koji je osvanuo na internetu, iznenadio je mnoge. Naime, jedan muškarac završio je u bolnici, nakon saobraćajne nesreće, a trošak svih intervencija iznosi preko milion dolara.

Kako je istakao, nakon 11 dana u bolnici, sačekala ga je "gomila" računa, koja se još uvek povećava.

Budući da se nesreća dogodila u nepristupačnom delu, helikopter je bio neophodan, a cena ove usluge je bila 75.000 dolara. Ambulantna kola koštala su nekoliko hiljada dolara, dok je su sama operacija i 11 dana u bolnici iznosili 820.000 dolara.

- Zvuči strašno znam, ali bar su najpre odradili sve operacije, pa tek onda poslali račun. Nakon tretmana, moji računi još uvek pristižu, pa će na kraju iznositi sigurno milion dolara - rekao je on.

Kako je istakao, troškove će snositi sam, jer osiguranje nije imao u toku nesreće, kao ni muškarac koji ga je udario autom.

- Frustrirajuće je to što nisam imao osiguranje u toku nesreće, a moje trenutno osiguranje neće pokriti ništa od ovoga. Takođe, ono što me muči jeste da od osobe koja me je udarila autom neću moći ništa da naplatim. Ne zato što je on mrtav, već zato što ni on nije imao osiguranje, kao ni bilo koja dokumenta, pa će istraga potrajati mesecima - dodao je on.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aleksei Averchenko (@a.averchenko93)

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ibn Tup

    19. februar 2024 | 17:19

    Brate,ovo neznaš šta je gore,dal živ il mrtav???😳

  • Rade

    19. februar 2024 | 17:01

    Vrlo poznata stvar, ali je nejasno kako neko može da ide u SAD bez osiguranja. Pad na trotoaru i lom noge ili hitna operacija slepog creva koštaće oko 200 hiljada dolara za sedam, osam dana u bolnici, a kamoli ovo. Ali, ljudi su čudne zverke!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>