• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popravka zuba u Srbiji 250 dinara, pregled besplatan: Telefon se "usijao" zbog cenovnika jedne klinike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anestezija je svega 140 dinara, dok se crna plomba kreće od 250 do 960, a bela od 500 do 1.000 dinara

  • 0
cenovnik, zubar Ilustracija: Shutterstock/Printscreen/Klinikazastomatologijuvojvodina

Studenti pete godine na Stomatološkom fakultetu, rešili su da spoje korisno i povoljno. Napravili su cenovnik čije cene se enormno male u poređenju sa ostalim ponudama, a zauzvrat dobijaju iskustvo koje im je i te kako potrebno.

Iako se u većini slučajeva, i sam pregled plaća, u ovom slučaju je to potpuno besplatno. Takođe, anestezija je svega 140 dinara, dok se crna plomba kreće od 250 do 960, a bela od 500 do 1.000.

Stomatologija Printskrin: Cenovnik: Klinikazastomatologijuvojvodina

Lečenje zuba po korenu kreće se od 500 do 600 dinara, a u ponudi imaju i skidanje kamenca kao i poliranje zuba. Ipak, na osnovu radnog vremena, lako se može ustanoviti da su studenti u pitanju, budući da rade svega tri sata, i to ponedeljkom, utorkom i četvrtkom.

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa klinikom za stomatologiju Vojvodine, gde se dešava "čarolija" , a oni su nam rekli da su mladi studenti "puni" posla.

- Mnogi se prijavljuju, dobijamo dosta poziva. Cene su stvarno niske, a ujedno i njima je potrebna praksa. Ipak, zbog fakulteta, njihovo radno vreme je ograničeno - rekli su nam sa klinike.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>