• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đamila pokazala šta sve može da pojede za 1.100 dinara u Banjaluci: Sendvič sa kupusom i ajvarom 200 dinara

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedno jelo joj se posebno dopalo

  • 0
Đamila Stanić Printskrin: Instagram/djamilastanic

Đamila Stanić na mnogim lokacijama je pronašla svoju sreću, međutim, Srbija ju je potpuno osvojila. Rodom je iz Republike Zelenortskih ostrva u Africi, a nakon višegodišnjeg života u Bostonu preselila se u Banjaluku, a kasnije sa suprugom u Srbiju. Na svom Instagram profilu nedavno je pratiocima pokazala šta može da pojede u Banjaluci za samo 10 dolara, oko 1.100 dinara.

- Pita od tikvica i jogurt - pet maraka (2,77 dolara). Veliki sendvič sa kupusom, ajvarom i zelenom salatom - 3,40 maraka (1,88 dolara). Ovaj neverovatan sendvič košta samo 3,40 maraka. Odličan je - objasnila je ona.

"Pogledajte ovo savršenstvo"

- Ostalo nam je 10 maraka i sada je vreme za večeru. Pogledajte ovo savršenstvo (šiš ćevap). Jedva sam čekala, bilo je tako dobro, 5,40 maraka (2,99 dolara). Dobro, idemo dalje. Posle tri jela još nam je ostalo novca. Idemo u kupovinu vode i grickalica. Uzeli smo veliku flašu vode za samo 0,95 maraka. Poznate grickalice sa Balkana. Treba nam i nešto slatko. Ovo je 1,9 maraka, ne smem da zaboravim da mi je ovo poslednji dan pa ćemo ga završiti lokalnim pivom, 1,16 maraka. Ukupan račun je bio 4,40 maraka ili 2,43 dolara - rekla je ona na kraju snimka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Djamila Stanić| Weekly Balkan Videos (@djamilastanic)
"Postaćemo preskupi"

-Ne pričajte svima o našoj tajni. Postaćemo preskupi za vas kao Hrvatska -napisao je jedan korisnik i nasmejao sve.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>