• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

7 najboljih kriptovaluta za ulaganje u aprilu

A. V.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Dolazak meseca prepolovljenja bitkoina sa sobom donosi uzbuđenje na kripto tržištu. Međutim, to ne znači da će svaki projekat doživeti isti uspeh

  • 0
Sat, novac, novčići Foto: Pixabay

U ovom članku istražujemo sedam najboljih kriptovaluta koje bi mogle biti vredne razmatranja u Aprilu 2024. Analiziramo tržišne trendove, priče iza projekata, slučajeve njihove upotrebe, ekonomiju tokena, mišljenja stručnjaka i još mnogo toga kako bismo pružili pregled potencijalno obećavajućih mogućnosti ulaganja.

Kratak pregled najboljih kriptovaluta ovog meseca

U nastavku teksta navodimo sedam izuzetnih digitalnih valuta koje pokazuju obećavajući potencijal za ulagače u Aprilu.

Dogecoin20 - poboljšava stabilnost i dugoročnu vrednost meme koina

Slothana - mem koin zasnovan na Solani, s potencijalom za značajan rast

5th Scape - kombinuje VR tehnologiju, blokčejn integracije i inovativne elemente igre

eTukTuk - rešava klimatske izazove i omogućava finansijsku inkluziju u zemljama u razvoju

Bitcoin Minetrix - omogućava korisnicima da učestvuju u nagradama za rudarenje

Render - kriptovaluta za distribuciju računarske snage programerima za renderovanje grafike i obuku AI modela

Maker - stvara fer globalni finansijski sistem kroz inovativna rešenja.

Dogecoin20

Dok nosi nasleđe omiljenog mem koina na tržištu, Dogecoin20 neumorno narušava ustaljene norme mem koina, uvodeći inovacije koje obećavaju dugotrajan uspeh.

Sajt kriptovalute Foto: Promo

Projekat trenutno prolazi kroz fazu pretprodaje i već je uspeo da prikupi neverovatnih 10 miliona dolara samo u prvoj nedelji. Sada se brzo bliži dan pokretanja razmene, koji je planiran za 20. April. Prvi korak koji je Dogecoin20 preduzeo je uvođenje mehanizma Stake-to-Earn, koji omogućava vlasnicima da generišu kamatu na svoja ulaganja. Istovremeno, doprinosi sigurnosti i dugovečnosti mreže.

Investitori koji su učestvovali u pretprodaji mogu sada da počnu da ulažu svoje tokene. Trenutno imaju na raspolaganju stopu prinosa od 66% godišnje, ali se očekuje da će se to smanjiti kako se ukupan broj uloženih tokena povećava.

Dogecoin20 ima ograničenu ponudu od 140 milijardi tokena, prateći tako zdrave finansijske principe Bitcoin-a kako bi se postigla dugoročna stabilnost cena i održivost.

Posetite Dogecoin20 sajt

Slothana

Čini se da je Slothana jedna od najzanimljivijih kriptovaluta za ulaganje ovog meseca. U pitanju je Solana meme koin sa motivom lenjivca, koji je trenutno u pretprodaji. Njegov opušteni pristup privukao je ogromnu pažnju, prikupivši više od 5,5 miliona dolara za nedelju dana.

Sajt kriptovalute Foto: Promo

Ovo prevazilazi ukupan uspeh originalne senzacije Solana, knjige memova, koja je prikupila 2 miliona dolara i postala najbrži mem koin koji je dostigao tržišnu vrednost od milijardu dolara nakon IPO-a.

Drugi spekulišu da tim Smog stoji iza tokena. Smog je lansiran u Februaru i eksplodirao je 100 puta na tržišnu kapitalizaciju od 200 miliona dolara za samo nekoliko nedelja. Ako su ove glasine tačne, to ukazuje na ogroman potencijal za $SLOTH.

S obzirom na njegov izuzetan rani uspeh i njegovu povezanost sa još jednom obećavajućom inicijativom Solane, budućnost Slothane izgleda svetla. Međutim, pretprodaja nema unapred određeno ograničenje, tako da oni koji žele da investiraju treba da deluju brzo ili rizikuju da propuste.

Posetite Slothana sajt

5th Scape

5th Scape je VR platforma koja obećava revolucionarne inovacije u svetu igara. Njihov projekat uključuje kreiranje najsavremenijih igara sa poboljšanim iskustvima, koje pokreću sopstvene VR slušalice i stolice za igre.

Sajt kriptovalute Foto: Promo

Jedan od ključnih elemenata poboljšanja korisničkog iskustva je integracija blokčejn tehnologije u platformu, koja omogućava bezbedna plaćanja, potencijal za prenosivost sredstava u igri i dodatne mogućnosti ulaganja.

Investitori u 5th Scape dobijaju doživotni pristup ekosistemu, ekskluzivne pogodnosti u igri i rani pristup i interakciju sa zajednicom. Trenutno je projekat u fazi pretprodaje, što znači da investitori imaju priliku da uđu po jeftinijim cenama pre nego što platforma bude lansirana na berze.

Do sada je prikupljeno skoro 3,5 miliona dolara, tako da bi potencijalni investitori koji traže najbolje cene trebalo da deluju brzo. Naime, pretprodajna cena će se postepeno povećavati tokom događaja, a očekuje se da će sledeće povećanje dostići 3,75 miliona dolara.

Posetite 5th Scape sajt

eTukTuk

Projekat eTukTuk predstavlja revolucionarni pristup rešavanju globalnih klimatskih izazova korišćenjem električnih vozila i napredne tehnologije kao što je veštačka inteligencija.

Sajt kriptovalute Foto: Promo

Osnovna ideja je instaliranje električnih tuk-tuka i stanica za punjenje širom zemalja u razvoju, uz primenu veštačke inteligencije kako bi se obezbedila dugoročna održivost i optimalna efikasnost ovog sistema.

Pored toga, planirano je uključivanje „teritorijalnih partnera“ koji će biti odgovorni za održavanje fizičke infrastrukture, decentralizaciju projekta i obezbeđivanje njegove dugoročne stabilnosti. Ovo dodatno naglašava posvećenost eTukTuk-a ciljevima održivog razvoja.

Interesovanje investitora je takođe izuzetno veliko, a pretprodaja je do sada prikupila više od 2,7 miliona dolara. Klijenti u pretprodaji imaju opciju da ulože svoje tokene kako bi povećali svoj ulog, uz mogućnost trenutne zarade od 99% API. Međutim, ova će se stopa smanjivati kako se ukupan udeo u projektu bude povećavao.

Posetite eTukTuk sajt

Bitcoin Minetrix

U svetu Bitcoin Mininga, Bitcoin Minetrix se ističe kao jedna od najpoželjnijih kriptovaluta povezanih sa Bitcoin. Ovo je posebno izraženo zbog njegove mogućnosti kupovine pre nego što dođe do prepolovljenja. Glavna ideja projekta je tokenizacija moći rudarenja Bitcoin preko $BTCMTX.

Sajt kriptovalute Foto: Promo

Ova platforma za rudarenje u oblaku čini proces pristupačnijim i jednostavnijim, razbijajući prethodne barijere za ulazak i podstičući potencijal za široko usvajanje.

Trenutno je u fazi pretprodaje, a impresivan početak govori da će biti u skladu sa budućim trendovima. Do sada je prikupljeno 12,8 miliona dolara, a projekat je privukao vodeće stručnjake iz industrije.

Korisnici ulažu $BTCMTX tokene da bi dobili kredite za rudarenje bitkoina, koje zatim mogu da koriste za deljenje nagrada sa rudarskim bazenima u oblaku.

Posetite Bitcoin Minetrix sajt

Render

Postoji još jedna fascinantna kriptovaluta koja se ističe po svojoj tehnološkoj inovaciji. Projekat Render obezbeđuje distribuiranu mrežu koja omogućava operaterima čvorova da prodaju svoju računarsku snagu programerima za izradu grafikona i obuku AI modela.

Sajt kriptovalute Foto: Promo

RNDR je vodeća AI kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, trenutno na 3,6 milijardi dolara, sa potencijalnim stranim direktnim investicijama od 5 milijardi dolara.

Zanimljivo je da je RNDR jedna od retkih kriptovaluta koja je imala priliku da se predstavi na nedavno održanoj Nvidia konferenciji, što je značajno doprinelo njenom nedavnom uspehu. Nvidia, proizvođač GPU čipova, nedavno je zabeležila značajan rast vrednosti, sa tržišnom kapitalizacijom od 2,26 biliona dolara, što je čini trećom po veličini kompanijom na NASDAQ-u.

Trenutna tržišna cena RNDR-a je 9,44 dolara, pala je za 8% danas i 18% ove nedelje, ali je takođe porasla za 22% ovog meseca i impresivnih 617% ove godine. S obzirom na nedavnu korekciju cena, ovo bi mogao biti dobar trenutak za potencijalne investitore pre sledećeg skupa.

Maker

Maker je DeFi projekat posvećen stvaranju fer globalnog finansijskog sistema. Maker je pokrenuo modul direktnog depozita od 100 miliona DAI na Sparkovim tržištima sUSDe/DAI i USDe/DAI na Morpho Blue, pružajući prekomerno obezbeđenu skalabilnu likvidnost za korisnike koji žele da povećaju svoju izloženost Ethereum imovini.

Sajt kriptovalute Foto: Promo

DAI je Maker-ov stablecoin koji je „dostupan svima, bilo gde i bilo kada“. Istaknuta pozicija Makera u DeFi prostoru stavlja ga na vrh ove liste.

Danas je ostvarila dodatni rast od 0,5%, a ovog meseca je porasla za iznenađujućih 83,75%, dok je tokom ove godine zabeležila impresivan rast od čak 450%. Njegova trenutna tržišna cena je 3.863,36 dolara. Ove nedelje je zabeležila impresivan rast od 15%, što ga svrstava među nekoliko najbolje rangiranih kriptovaluta.

Posetite Dogecoin20 sajt

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>