• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Token 99Bitcoins počinje svoju pretprodaju Learn 2 Earn Cripto, najavljujući sledeći veliki BRC-20 projekat

B. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Predstojeće prepolovljenje bitkoina je značajan podsticaj za već uzbudljivu novu pretprodaju koju je nedavno pokrenuo 99Bitcoins (99BTC)

  • 0
Token 99Bitcoins Foto: Promo

Reč je o obnovljenoj obrazovnoj platformi koja omogućava monetizaciju obrazovanja za krajnje korisnike sa svojim modelom nagrađivanja „Uči da zaradiš“.

99Bitcoins je oduvek bio sinonim za vrhunske obrazovne resurse i vizuelne kurseve za kripto početnike i zaslužio je poverenje kripto zajednice. Ova platforma ima preko 700.000 YouTube pretplatnika i preko 2 miliona registrovanih korisnika za svoje kurseve kriptovaluta.

99Bitcoins: Nove mogućnosti učenja i zarade

Počeci 99Bitcoins-a datiraju iz 2013. godine, četiri godine nakon lansiranja Bitcoin-a 2009. godine i dve godine pre dolaska Ethereuma na tržište. Prvobitno nazvana BitcoinWithPayPal.com, platforma je pružala uputstva o tome kako kupiti bitkoine preko PayPal-a. Nakon sukoba sa PayPal-om, sajt je preimenovan i redizajniran u pravom Web2.0 stilu.

Token 99Bitcoins Foto: Promo

Današnje lansiranje ICO-a označava korak ka Web3 okruženju sa uvođenjem tokena od $99BTC, koji korisnicima platforme nudi inovativno iskustvo zarade dok uče.

Biće emitovano ukupno 99 milijardi tokena. Od toga će 15% biti ponuđeno tokom pretprodaje u četrnaest rundi za prikupljanje sredstava za dalji razvoj integracije projekta BRC-20.

Opušteni trend bitkoina danas iznad svog prethodnog maksimuma od 69.000 dolara (dosegnutog tokom berzanskog tržišta 2021.) dolazi uoči predstojećeg prepolovljenja sledećeg meseca, za koje se predviđa da će njegovu cenu gurnuti dalje iznad trenutnog maksimuma od 74 hiljade dolara.

Širenje Bitcoin mreže se nastavlja dodavanjem više slojeva protokola i proširenjem standarda tokena BRC-20, utirući put potencijalno eksplozivnom rastu vrhunske platforme za učenje kako da zaradite novac sa Bitcoin-om.

Posetite 99Bitcoins

Podsticanje učenja kroz 99Bitcoins (99BTC)

Kroz svoju inovativnu platformu Learn-to-Earn, 99Bitcoins kombinuje elemente igara i sistem nagrađivanja kako bi korisnicima pružio osećaj da se njihov trud i učenje isplate. Ukratko, korisnici mogu da zarađuju kriptovalute dok istovremeno uče o njima.

Token 99Bitcoins Foto: Promo

Gamifikacija se postiže kroz različite resurse za učenje, uključujući interaktivne module, kvizove i tutorijale. Uspešan završetak ovih aktivnosti doprinosi povećanju ranga korisnika na platformi 99Bitcoins. Što je viši rang, veće su nagrade.

Kako korisnici napreduju u učenju i izvršavanju zadataka, oni imaju pristup sve većem broju kurseva, što rezultira većim nagradama zahvaljujući sistemu učenja i zarade. Ovaj samoregulirajući model čini iskustvo učenja ne samo korisnim već i uzbudljivim za sve korisnike.

Za današnju generaciju koja se bavi tehnologijom i igricama, ova platforma pruža mnogo bolje iskustvo od tradicionalnih udžbenika. Nova platforma 99Bitcoins nudi sveobuhvatne programe o blokčejn tehnologiji na svim nivoima, od osnovnih do naprednih tema kao što su upravljanje novčanikom, strategije trgovanja, analiza trendova i tehnički detalji.

Poseti 99Bitcoins

Razumevanje standarda BRC-20, Bitcoin mreže i dinamike prepolovljenja

99BTC se pokreće kao ERC-20 token sa fokusom na premošćivanje BRC-20 standarda, koji će omogućiti integraciju sa rastućim ekosistemom dApp-ova i projekata zasnovanih na Bitcoin-u.

Token 99Bitcoins Foto: Promo

U ovom projektu, fokus je na omogućavanju izvorne integracije sa Bitcoin ekosistemom, a ne samo sa pametnim ugovorima kao što je slučaj sa drugim blokčejn mrežama kao što je Ethereum. Ovo je važno jer će omogućiti korisnicima da imaju direktnu vezu sa Bitcoin-om dok koriste Ethereum blokčejn.

99BTC tokeni omogućavaju vlasnicima da pristupe raznim pogodnostima i uslugama. Osim što će biti nagrađeni za učenje o kripto svetu, korisnici će moći da zarade nagrade za učešće u Ethereum ekosistemu. Takođe, imaju pristup posebnim obrazovnim programima, ekskluzivnim webinarima o trgovanju i pristup VIP zajednicama.

Nadamo se da će predstojeće prepolovljenje bitkoina oko 20. Aprila imati pozitivan uticaj na cene. Ovo je trenutak kada su nagrade za rudarenje bitkoina prepolovljene, što će smanjiti ponudu novog BTC-a na tržištu.

S obzirom na kontinuiranu potražnju za bitkoinom, prepolovljenje bi moglo dodatno povećati njegovu cenu. Pokazalo se da prethodna prepolovljenja imaju pozitivan uticaj na cene i tržište kriptovaluta uopšte.

Analitičari su optimistični u pogledu izgleda bitkoina u ovoj godini s obzitom na povećanu institucionalnu i maloprodajnu potražnju. Pored toga, nedavno pokretanje Bitcoin fondova kojima se trguje na berzi (ETF) na početku godine je uticalo na taj stav. Ovo ukazuje na mogućnost rasta cene bitkoina i pozitivan uticaj na celokupno tržište kriptovaluta.

99Bitcoins Airdrop i Giveaway

99Bitcoins priprema uzbuđenje za svoje podržavaoce sa mogućnošću pretprodaje, uz masovno izdanje Bitcoina (BTC) u vrednosti od 99.999 dolara. Ovo ekskluzivno iskustvo biće dostupno samo ranim navijačima koji prate uputstva na zvaničnom sajtu.

Token 99Bitcoins Foto: Promo

Međutim, zabava se tu ne završava. Pripremljena je nagradna igra koja će biti objavljena na X/Tvitter platformi. Protokol će nagraditi tri srećna učesnika sa bitkoinom u vrednosti od 9.999 dolara za jednostavne radnje kao što su praćenje, retvitovanje ili prijavljivanje na web lokaciji.

99Bitcoins takođe nudi svoje mobilne aplikacije koje možete preuzeti sa Google Play-a i App Store-a. Ove aplikacije korisnicima pružaju najnovije informacije o cenama kriptovaluta i sveže vesti iz sveta kriptovaluta.

S obzirom da Bitcoin nastavlja da privlači pažnju medija tokom Aprila i kasnije, očekujemo da će se mnogi novi entuzijasti pridružiti u narednim mesecima. Biti nagrađen za učenje je kombinacija koja se ne sme propustiti.

Poseti 99Bitcoins

(Telegraf Biznis/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>