• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

99Bitcoins pokreće nagradu od 99.999 dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Airdrops kriptovalute postale su suštinski element kripto industrije. Oni nisu samo nagrada za zajednice, već i simbol širine i inovacije koje kripto svet može da ponudi

  • 0
Bitkoin Foto: Promo

Međutim, iza ovog fenomena kriju se dublji slojevi. Airdrops su postali neverovatan alat za generisanje hype-a, što ih čini osnovnom kripto marketing strategijom. Oni imaju moć da mobilišu i privuku pažnju ne samo postojećih već i novih entuzijasta širom sveta.

Trenutno je u centru pažnje 99Bitcoins, koji učesnicima tokom kampanje nudi BTC u vrednosti od 99.000 dolara. Njegova popularnost odražava globalno interesovanje za kriptovalute i širi uticaj kripto akcija na tržište.

99Bitcoins Airdrop i pretprodaja – ključni put do kripto profita nakon IEO-a

Novi 99Bitcoins airdrop ističe se kao sjajan primer inovacije u kripto svetu. Kombinuje marketinšku ekspertizu sa najsavremenijom tokenomikom kako bi nagradio sve učesnike. 99Bitcoins je poznati kripto medij osnovan 2013. godine koji se takmiči sa CoinDeskom, Cointelegraphom i CriptoSlate (koji je nedavno dao pozitivnu ocenu pretprodaji 99BTC).

Bitkoin Foto: Promo

Kao pokazatelj početnog rada, tim je nedavno izdao novu originalnu kriptovalutu, 99 BTC dolara, koja je trenutno u fazi pretprodaje. Klijenti mogu da koriste tokene da učestvuju u Airdrop nagradama.

Učesnici u pretprodaji mogu učestvovati u airdrop-u na sledeće načine:

Registracija na glavnoj stranici 99Bitcoins.com (koja je centralni domen za pretprodaju) Pratite kanale projekta na društvenim mrežama Slanje adrese Bitcoin novčanika Podnošenje adrese novčanika koju su koristili za kupovinu u pretprodaji

Pored toga, vlasnici od 99 BTC imaju pristup brojnim pogodnostima kao što su ekskluzivni edukativni kursevi, signali za trejding, VIP grupa u zajednici i investicione nagrade koje se trenutno procenjuju na preko 6.000% APY.

Promotivni kripto airdrop video je dostupan na 99Bitcoins YouTube kanalu, gde su koraci takođe detaljno objašnjeni.

S obzirom na potencijal za ogromne BTC nagrade od airdropa, učesnici u pretprodaji takođe imaju koristi od tokena od 99 BTC. Sa visokim APY za ulaganja i potencijalom za značajan rast cena, 99Bitcoins airdrop i pretprodaja ima veliki potencijal za sve učesnike.

Analitičari predviđaju da će uticaj prepolovljenja bitkoina igrati ključnu ulogu u brzom rastu cene od 99 BTC nakon pretprodaje. Očekuje se da će ulazak novih igrača u industriju sa rastućom cenom dodatno povećati potražnju za platformom 99Bitcoins, što će doprineti rastu cene 99BTC.

S obzirom na nedavne airdrop kampanje, pretprodaja od 99 BTC će sigurno privući veliko interesovanje trejdera nakon IEO-a koji traže profit.

Posetite 99Bitcoins

99Bitcoins privlači milione dolara ulaganja dok tržište eksplodira

Airdrop nagrade postale su prava senzacija među investitorima, izazivajući pravu groznicu pretprodaje za 99Bitcoins, koji su već prikupili preko 391.000 dolara.

Bitkoin Foto: Promo

Međutim, stručnjaci koji prate tržišnu dinamiku airdropova nisu iznenađeni ovim velikim interesovanjem investitora. To je zato što su nedavna izdavanja kriptovaluta donela impresivnu dobit kada su izašla na tržište.

Najnoviji hit je Ondo, koji je dodelio 52,1% svojih tokena za nagrade zajednice, uključujući i airdrops. Njegova popularnost na CoinMarketCap-u vrtoglavo raste, a cena vrtoglavo raste usred glasina o mogućem ulasku BlackRock-a kao investitora.

Slično tome, nedavno lansiranje komunikacionog protokola između lanaca Wormhole i Ethena, protokola za generisanje prinosa stabilnih coina, izazvalo je pravu eksploziju, dostigavši tržišnu vrednost od preko milijardu dolara.

Postoje i drugi uspešni primeri kao što su premium DEX Solana Jupiter, čija tržišna kapitalizacija iznosi 1,4 milijarde dolara, i meme coin zasnovan na Solani, MEV. Njegova tržišna kapitalizacija iznosi 477 miliona dolara, što je povećanje od čak 80%.

Jedna od zajedničkih karakteristika mnogih od ovih projekata je njihova veća baza osnovnih korisnika i dobro uspostavljen proizvod ili usluga. Ovo je pozitivan znak i za 99Bitcoins, koji ima dugogodišnje iskustvo u industriji, što ga čini privlačnim za investitore.

99BTC pokreće revolucionarnu platformu za učenje da zaradite

99BTC će se koristiti kao pomoćni token u naprednoj platformi 99Bitcoins „Learn-to-Earn“, koja ima za cilj masovno usvajanje kroz kripto podsticaje i složenu tokenomiju. Od svog lansiranja 2013. godine, 99Bitcoins je postao vodeća figura u industriji. Trenutno broji preko 2,8 miliona pretplatnika e-pošte i 700.000 YouTube pretplatnika, zajedno sa svojom hvaljenom web-stranicom za vesti.

Bitkoin Foto: Promo

Pretprodajna faza projekta počinje porukom:

„Kada je MyPoints pokrenuo prvu globalnu platformu za nagrade 1996. godine, postavio je trend koji je na kraju doveo do tokenizacije nagrada. Uspešni kripto modeli Play-to-Earn i Move-to-Earn dostigli su iznenađujuću tržišnu kapitalizaciju od 8,9 milijardi dolara u 2023. Sada, 99Bitcoins preuzima vođstvo u sledećoj evoluciji nagrada sa platformom Learn-to-Earn."

Ukupna ponuda tokena je 99 milijardi, od čega je 10,5% rezervisano za pretprodaju, 14% za nagrade investitorima, 27,5% za projektni fond, 17% za nagrade zajednice, 8% za likvidnost i 23% za marketinške svrhe.

Trenutno je pretprodaja dostupna po najnižoj ceni od 0,001 dolara, ali se očekuje da će cena porasti tokom kampanje. Sledeće poskupljenje očekuje se za jedan dan ili kada ukupan prikupljeni iznos dostigne 740 hiljada dolara.

Posetite 99Bitcoins

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>