• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

CoinPoker daje besplatan ulaz na glavni događaj Crypto Series of Poker

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crypto Series of Poker (CSOP) se trenutno održava na CoinPoker-u. Kao deo proslave, veb lokacija nudi jednom srećnom igraču šansu da osvoji besplatan ulaz na glavni događaj u nedelju

  • 0
CoinPoker Foto: Promo

Turnir počinje u 18:30 GMT 28. Aprila sa garantovanim nagradnim fondom od 100.000 dolara. Učesnici će se takmičiti u No Limit Hold'em formatu i od njih će se tražiti da plate buy-in od 500 dolara.

Međutim, jedan srećnik može da preskoči taj zahtevni buy-in preko Tvitera. Samo pratite @CoinPoker_OFF, retvitujte objavu i komentarišite svojim korisničkim imenom ispod da biste učestvovali u izvlačenju za besplatan ulaz.

Uzbudljivo CSOP finale: Rekordni dobici se očekuju na specijalnom poker turniru

U nedelju će se održati specijalni poker turnir koji počinje u 19:00 GMT, za koji je potreban buy-in od 200 dolara. Trenutno je registrovano 26 igrača i garantovani nagradni fond od 50.000 dolara, što predstavlja priliku za igrače da ostvare značajne dobitke.

CoinPoker Foto: Promo

To nije jedini događaj poslednjeg dana CSOP-a. Serija takođe uključuje nekoliko turnira visokog profila sa ulaznicama od 5.000 dolara. Prošli vikend je bila intenzivna igra, posebno kada su ulozi dostigli 1000$/2000$, a poznati poker igrač Toni G je bio uključen u bitku za pot vredan više od 300.000 dolara.

S obzirom na istoriju CoinPokera sa rekordnim potom od 7,75 miliona dolara, očekuje se da će dobitci ovog vikenda biti još veći. Ova akcija ne samo da privlači iskusne igrače već i stvara uzbuđenje i interesovanje među novim igračima koji žele da učestvuju u ovoj uzbudljivoj poker seriji.

Nagrada od milion dolara na CoinPoker platformi

Izvan Kripto serije pokera, CoinPoker daje igračima priliku da učestvuju u redovnim poker mečevima i turnirima protiv nekih od najboljih svetskih poker igrača.

CoinPoker Foto: Promo

Na ovoj platformi, igrači mogu da koriste Tether (USDT), kriptovalutu koja je stabilna jer je vezana za američki dolar u odnosu 1:1. Pored stabilnosti, korišćenje ove kriptovalute takođe obezbeđuje anonimnost, omogućavajući igračima širom sveta, uključujući i one iz SAD, da se pridruže igri na platformi.

Aplikacija CoinPoker je dostupna na računarima sa Windows, Mac, iOS i Android operativnim sistemima, a igrači se takođe mogu prijaviti koristeći MetaMask, pružajući minimalne lične podatke.

Nedavno pokrenuta, Kripto serija pokera na CoinPokeru sastoji se od 41 turnira raspoređenih u deset dana, sa ukupnim nagradnim fondom od 1 milion dolara.

Tu je i specijalna nagrada od 10.000 dolara za najbolje igrače, određena njihovim rezultatima u novcu, pobedama i eliminacijama protivnika.

Takođe, jedan srećni igrač može da osvoji besplatnu kartu od 500 dolara za nedeljni Main Event otvaranjem CoinPoker naloga preko Tvitter-a danas.

Pored Cripto Series of Poker, igrači mogu da učestvuju u redovnim freeroll turnirima, CSOP kvalifikacijama i drugim događajima sa minimalnim ulogom.

CoinPoker takođe nudi dobrodošlicu novim igračima u vidu 100% bonusa do 1.100 dolara, dok vlasnici CHP tokena mogu zaraditi dodatnih 33% povrata novca na provizije.

Trenutno je registrovano više od 20 učesnika, što garantuje trenutni nagradni fond od 89.000 dolara. S obzirom na mogućnost neograničenog rebuy-a, očekuje se da će se uskoro pridružiti još mnogo igrača.

Posetite CoinPoker

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>