• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Cena Pepea raste dok je Dogeverse prikupio 12 miliona dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Na tržištu kriptovaluta zanimljiva je situacija jer vidimo ponovno oživljavanje mem koin sezone. Pepe je glavna zvezda, jer je danas doživeo neverovatan porast od više od 6%

  • 0
Kriptovalute Foto: Promo

Paralelno, Dogeverse je potpuno transformisao kripto tržište svojom eksplozivnom pretprodajom koja je sada premašila ogromnih 12 miliona dolara. Ova dva fenomena pokazuju da je kripto svet veoma živ. Investitori su i dalje veoma zainteresovani za inovativne projekte i mogućnosti koje oni nude.

Pepe u centru pažnje: Optimizam raste na tržištu mem koina nakon lansiranja bitcoin etf-ova

Pepe je zaista u centru pažnje kada su u pitanju mem kriptovalute, posebno sa očekivanim povratkom na širem tržištu ove nedelje. Mem koin sa temom žaba trenutno dominira grafikonom trendova CoinMarketCap-a, zaostaje samo za Bitcoinom. Ovo obično ukazuje na optimizam na tržištu, a posebno je bio izražen danas, s obzirom na dugo očekivano lansiranje Bitcoin spot ETF-ova u Hong Kongu.

Kriptovalute Foto: Promo

Cena Pepea je trenutno 0,000007606 dolara sa dvocifrenim porastom tokom ove nedelje. Danas je porasla za 5,61%, a ove nedelje je porasla za 10%, ali je i dalje u padu od 7% ovog meseca.

Pepeova tržišna kapitalizacija je 3.199 miliona dolara, što ga čini 33. najvećom kriptovalutom i trećom po veličini mem kriptovalutom. Ipak, njegov 24-časovni obim trgovanja od 1.220.057.438 dolara ga čini osmim među kriptovalutama, ali drugim među mem koinima.

Nedavno interesovanje za Pepea raste nakon uključivanja fjučers ugovora na Coinbase International Exchange, Coinbase-ovu institucionalnu platformu. Analitičar Plazma je primetio pozitivne trendove u Pepeovoj ceni, sugerišući da „trenutno izgleda veoma dobro“.

Plazma je istakao da Pepe trguje unutar klinaste formacije nakon povratka ključnog nivoa podrške, što bi moglo značiti početak uzlaznog trenda.

Trejder Bluntz je takođe primetio Pepeov snažan oporavak nakon opšteg pada tržišta, tvrdeći: "Među svim vodećim mem koinima, Pepe se ističe. Uskoro bi mogao da počne svoj sledeći reli nakon 'turbo V' preokreta sa glavnog Fibonačijevog nivoa od 0,618." Slično tome, analitičar CherryyFlavaPepe uporedio je Pepea sa Solaninim konkurentom DogWifHat-om i zaključio da Pepe pokazuje više snage.

„WIF pokazuje medveđi obrazac glave i ramena, dok PEPE pokazuje bikovsku akumulaciju za sledeću fazu“, napisao je analitičar.

Ova dešavanja odražavaju trenutno uzbuđenje oko Pepea. Međutim, postoje i drugi mem koini koji pokazuju optimizam, kao što je Dogeverse koji je nedavno doživeo uspeh u pretprodaji.

Dogeverse - inovativni pristup kripto svetu sa stabilnom strategijom za dugoročni uspeh

Dogeverse, prva višelančana kriptovaluta na temu Dogea, doživljava značajan uspeh u pretprodaji sa prikupljenim više od 12 miliona dolara. Projekat i dalje nudi mogućnost kupovine tokom pretprodaje. Međutim, postoji ograničenje od 17 miliona dolara, dok će cene postepeno rasti, podstičući investitore da brzo deluju.

Kriptovalute Foto: Promo

Dogeverse ekspedicija je već počela na Ethereum-u, BSC-u, Polygon-u, Avalanche-u i Base-u, a uskoro se planira lansiranje na Solani. Ovaj pristup privlači pažnju, ali je važno da trgovci ne pomešaju ovu inovaciju sa kratkoročnim trendovima ili hirovima.

Mem koini su često podložni velikim promenama cena, uključujući brze uspone i padove. Međutim, Dogeverse uvodi novu strategiju za ublažavanje ove nestabilnosti.

Omogućavajući široku dostupnost i integraciju više blokčejn lanaca, projekat smanjuje rizik od migracije korisnika između lanaca. Istovremeno osigurava stabilniju potražnju i balansiranje tržišta tokom prodajnih događaja.

Ova strategija takođe odražava duh meme koina fokusiran na zajednicu, okupljajući različite blokčejn zajednice pod jednim krovom.

Da bi poboljšao dugoročni potencijal, tim je uveo sloj za ulaganje koji nagrađuje korisnike za zaključavanje svojih tokena, doprinoseći stabilnosti cena.

Trenutno je moguće postići APY od 89%, ali će se ovaj procenat smanjivati kako se ukupan ulog povećava. Postepeno povećanje cene tokom pretprodaje podstiče investitore da rano podrže projekat Dogeverse.

Posetite Dogeverse

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>