• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je 99Bitcoins sledeći veliki kripto trend za zaradu?

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U svetu kriptovaluta, investitori uvek traže sledeću veliku priliku. Nedavno su mnogi počeli da skreću pažnju na novi token za učenje (L2E) pod nazivom 99Bitcoins token (99BTC). Ovaj token potiče sa popularne platforme 99Bitcoins, koja se bavi edukacijom o Bitcoin i drugim kriptovalutama

  • 0
Kriptovalute Foto: Promo

Nedavno završena pretprodaja tokena 99Bitcoins je bila značajan uspeh, prikupivši skoro milion dolara za samo nekoliko nedelja od početka prodaje. Rani investitori su imali priliku da kupe 99BTC po ceni od 0,00103 dolara po tokenu. Međutim, za pet dana počinje novi krug pretprodaje, što će rezultirati povećanjem cene tokena.

99Bitcoins - model učenja za zaradu (L2E) koji integriše kripto obrazovanje i nagrade

Aktuelan je novi pristup učenju i zaradi na mreži. Novi trend pod nazivom Learn-to-Earn (L2E) spaja popularne koncepte kao što su Play-to-Earn (P2E) i Move-to-Earn (M2E), nagrađujući korisnike za sticanje novih znanja ili veština.

Kriptovalute Foto: Promo

Platforma kao što je 99Bitcoins već duže vreme pruža obrazovne resurse o Bitcoin-u i drugim kriptovalutama. Nedavno su predstavili inovativni L2E model koji nagrađuje korisnike za učenje na njihovoj platformi. Učešćem na kursevima, rešavanjem kvizova i aktivnim učešćem u zajednici, korisnici mogu da zarade 99BTC tokena.

Ovi tokeni ne samo da pružaju pristup ekskluzivnom sadržaju i trejding signalima, već korisnici mogu i da investiraju na platformu i zarađuju nagrade. Trenutno, platforma nudi visok APY od preko 1800%. Međutim, treba napomenuti da će se ovaj procenat smanjivati kako se ulaganje tokena na platformu povećava.

Takođe je planiran prelazak tokena od 99BTC na standard BRC-20 zasnovan na bitkoinu. Ovo je važan korak jer interesovanje za decentralizovane aplikacije (dApps) izgrađene na Bitcoin-u raste, a ovaj token će postati važan izvan Ethereum ekosistema. Upotreba standarda BRC-20 takođe obezbeđuje jake bezbednosne karakteristike Bitcoin-a. Na taj način privlači nove korisnike i programere koji žele da rade na Bitkoin mreži.

Sve veće interesovanje za Bitcoin i kriptovalute, posebno tokom događaja kao što je prepolovljenje Bitcoina, podstiče rast takvih platformi koje nude pravovremene L2E modele. Ovaj projekat podstiče učenje i obrazovanje u kripto svetu i nagrađuje korisnike za njihov trud i angažman na platformi.

Posetite 99Bitcoins

Pridružite se 99Bitcoins L2E revoluciji i budite među 99 srećnih dobitnika

Rani investitori koji učestvuju u pretprodaji od 99 BTC imaju priliku da osvoje Bitkoin u vrednosti od 99.999 dolara preko BTC platforme za ispuštanje.

Kriptovalute Foto: Promo

Platforma će izabrati 99 srećnih dobitnika koji će podržati 99Bitcoins L2E revoluciju. Učešće je jednostavno:

  • Registrujte se na veb lokaciji za pretprodaju na 99bitcoins.com.
  • Pratite društvene mreže 99Bitcoins kanala.
  • Unesite adresu svog Bitcoin novčanika.
  • Unesite adresu novčanika koji ste koristili u pretprodaji.

Međutim, 17% od ukupne ponude od 99 milijardi tokena rezervisano je za nagrade zajednice, uključujući BTC airdrop.

Analitičari predviđaju svetlu budućnost za 99Bitcoins

Džejkob Beri i Majkl Vrubel, dva veoma cenjena analitičara u svetu kriptovaluta, izuzetno su optimistični u pogledu potencijala ovog tokena.

Ova pozitivna vibracija se takođe ogleda u uspehu platforme tokom pretprodaje. Već su prikupili skoro milion dolara za samo nekoliko nedelja.

Pored toga, 99Bitcoins je već poznat po svojim obrazovnim resursima i sada se širi na oblast tokena. Imaju snažno prisustvo na društvenim medijima, sa preko 700.000 pretplatnika na Jutjubu i 16.000 pratilaca na Tviteru.

Posetite 99Bitcoins

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>