• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nova pretprodaja Solana meme kriptovalute 'Sealana' upravo je prikupio 700.000 dolara

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sledeća kriptovaluta za eksploziju?

  • 0
kripto Foto: Promo

Token Sealana, nova meme kriptovaluta sa temom foke, dobija na popularnosti u Solana ekosistemu - i investitori to primećuju.

Sa pretprodajom koja je već prikupila preko 700.000 dolara, Sealana (SEAL) će možda biti sledeća velika stvar koja će eksplodirati na sceni.

Posetite Sealana pretprodaju

Simpatična meme kriptovaluta SEAL pravi talase na Solani

Sealana je nestašna nova meme kriptovaluta koja je privukla pažnju u poslednje vreme. Developeri drže stvari jednostavnim - SEAL je čisti meme token inspirisan opuštenim životima (i bucmastim figurama) foka.

Sealana takođe koristi popularnost TV emisije South Park koristeći vizuelni stil koji odaje počast ikoničnoj animiranoj komediji. Developeri se nadaju da će ovaj prelazni medijski apel izložiti SEAL novoj publici van sveta kriptovaluta.

Iako Sealana možda ne nudi praktičnu upotrebu u stvarnom svetu, to nije sprečilo slične tokene da dožive ogroman rast cene u 2024. godini.

Primer je dogwifhat (WIF), token sa temom pasa na Solani. Iako nema stvarnu upotrebu, WIF je skočio preko 2.700% tokom februara i marta.

A tim Sealane se nada da će iskoristiti tu istu viralnu energiju. Ovaj pristup se čini da daje rezultate, s obzirom da sada preko 2.800 ljudi prati Sealana na Twitteru.

Pretprodaja Sealana dostiže 700.000 dolara dok investitori traže rano učešće

Pretprodaja Sealane je dosad bila izuzetan uspeh. Za one koji nisu upućeni, pretprodaja je događaj prikupljanja sredstava koji se odvija pre nego što token zvanično krene na berze.

To omogućava novim kripto projektima da prikupe kapital nudeći svoje osnovne tokene po sniženoj ceni ranim investitorima.

U slučaju Sealane, tokom proteklog vikenda, pretprodaja je prešla prag od 700.000 dolara prikupljenih sredstava. Po trenutnoj ceni od 0,022 dolara, kupci su navalili da se opskrbe SEAL-om.

Sealanina zvanična web stranica sadrži jednostavan alat koji omogućava kupovinu SEAL-a putem ETH-a, USDT-a ili kreditne/debitne kartice.

Investitori su takođe mogli direktno poslati sredstva na navedenu adresu novčanika Sealane kako bi dobili svoju alokaciju SEAL-a - ipak, ovaj metod je sada postepeno ukinut.

Bez obzira na pristup, ovaj zabavni projekat očigledno je ostavio utisak na trgovačku zajednicu. I kada pretprodaja završi, tim Sealane je najavio nameru da odmah krene sa listinzima na DEX-ovima.

Ovi listinzi se očekuju da će biti ključni za SEAL, pošto će označiti prvi put da će cena tokena biti određena od strane ponude i potražnje.

YouTube influenseri stavljaju sve svoje karte na SEAL kao sledeći Solana meme coin koji će eksplodirati

Brojke pretprodaje su samo jedan od razloga zašto Sealana izaziva ogromno uzbuđenje u kripto zajednici. Nekoliko uticajnih glasova takođe je podržalo SEAL kao priliku koja se ne sme propustiti.

Na YouTube-u, kreatori poput My Financial Friend i Jacob Bury objavili su video zapise objašnjavajući zašto su optimistični u vezi sa izgledima tokena.

My Financial Friend, koji ima preko 280.000 pretplatnika, čak je spekulisao da bi SEAL mogao deset puta da se poveća čim se pojavi na otvorenom tržištu.

U međuvremenu, Jacob Bury ukazuje na lansiranje tokena na Solani kao ključnu prodajnu tačku.

Ekosistem meme tokena na Solani sada je vredan preko 7,2 milijarde dolara - i Bury veruje da bi ovo moglo biti idealno okruženje za SEAL da uspeva.

Pored hajpa influensera, i dalje postojani interes za meme tokene bez korisničkog slučaja takođe obećava dobro za Sealanu.

U proteklih sedam dana, catwifhat (CWIF) koji je baziran na Solani, skočio je preko 100% samo na osnovu čiste spekulacije.

Dakle, sa svim ovim faktorima koji se sudaraju, lako je videti zašto "degen" zajednica pažljivo prati Sealanu.

Posetite Sealana pretprodaju

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>