• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Crnu Goru bih život dao ali ovo je previše: Crnogorac šokiran cenom male kisele vode

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fiskalni račun podelio je na društvenoj mreži X

  • 1
Kisela voda, mineralna Ilustracija: Pixabay

Jedan Crnogorac podelio je svoje iznenađenje i frustraciju cenama na društvenoj mreži X. On je objavio fotografiju fiskalnog računa koji ga je veoma iznenadio, a koji pokazuje da je dva espresa, jednu kiselu vodu i dve rakije platio 24 evra!

Ovaj račun dobio je u kafiću u Tivtu .

- Ovo je bezobrazluk! Naplatiti kiselu vodu od 0.7l 7 evra baš ne bi trebalo - rekao je on u svojoj objavi.

- Volim Crnu Goru, svi znate, ali ovo je bezobrazluk. Meni nije žao, za ovu državu bih život dao, ali što je mnogo, mnogo je - napisao je očigledno razočaran Crnogorac.

U komentarima su jedni govorili da ni u napopularnijim evropskim metropolama cene nisu tako visoke dok su ga drugi pitali šta je očekivao kada je odlučio da poruči piće  kafiću na tako popularnom i skupom mestu.

"Ni u Rimu espreso ne košta tri evra", "Ovo je klasično udaranje po ušima", "Kafa ne bi smela da košta više od 2.5 evra, a kisela preko četiri", "Šljiva skuplja nego burbon", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara iznenađenih ljudi ispod fotografije velikog ceha koji je Crnogorac platio.

(Telegraf Biznis)

Video: Šta je sve lakše preko eUprave?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    28. maj 2024 | 22:30

    Niko njega nije terao da dolazi, cene su te i to je to, cinjenica je da objekat radi i da ima gostiju... A sad sirotinji je sve puno i sve preskupo ali ipak odu i plate i onda kace racun po mrezama... Njima je skup restoran, skupa kirija a nemaju nista svoje a sa takvim rszmisljanjem nece ni imati.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>