• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su evropski Maldivi, na 7 sati od Beograda: Koštaju samo 24 evra

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete li da pogodite gde se nalaze?

  • 1

Turistički bloger Jovan Savin objavio je snimak sa evropskih Maldiva, do kojih vam treba 7 sati vožnje, a ulaz na iste vas košta od 24 evra.

U pitanju je prva veštačka urbana plaža u Bukureštu, nazvana Lagoon Park.

Kako stranci pišu, park je rezultat transformacije nekadašnje napuštene industrijske platforme od 40.000 kvadratnih metara u zelenu urbanu oazu, uključujući tirkiznu lagunu od 10.000 kvadratnih metara sa prosečnom dubinom od 2 metra, 11.000 kvadratnih metara belih peščanih plaža, 1.150 ležaljki za sunčanje, restorana i 280 javnih parking mesta.

Cene se kreću od 24 evra, u zavisnosti od paketa za koji se opredelite.

- Jeftinije nam je da skoknemo do Rumunije nego da odemo u obližnji akva park - stoji u jednom od komentara na Jovanovu objavu.

Podsetimo, baš juče smo preneli priču jedne Une, koja je istakla da danas bez 1.500 dinara ne možete ni da odete na beogradski bazen.

(Telegraf Biznis)

Video: Bojan Stanić o Sporazumu o slobodnoj trgovini sa Kinom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    16. jul 2024 | 12:21

    Ovo je što kaže narod-kumino jaje veće! Sve strano je (kao) bolje. Čuj maldivi u Rumuniji?! A onda odeš na jezera u Belu crkvu i vidiš da ona popiju u čaši vode sve te rumunske maldive! Da ne pričam o Golupcu, Velikom gradištu itd. Ali džaba, mi smo takav narod.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>