• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korisni saveti za odabir najboljeg Putnog zdravstvenog osiguranja

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putno zdravstveno osiguranje predstavlja neizostavnu stavku koja može značajno doprineti vašem miru i sigurnosti tokom putovanja

  • 0
Porodica odmor more Foto: Shutterstock

AMS Osiguranje se ističe kao pouzdan partner u osiguravanju vašeg zdravlja daleko od kuće, pružajući širok spektar usluga i pokrića koja su prilagođena različitim potrebama putnika.

1. Pouzdana pokrivenost za sve vaše potrebe

Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškova ambulantnog i bolničkog lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za vreme privremenog boravka u inostranstvu, uključujući neophodne lekove, medicinsko-tehnička pomagala, dijagnostiku, stomatološke tretmane do 200 evra, medicinsku pratnju i još mnogo toga. Zaključenjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja, AMS Osiguranje preuzima brigu o vašem zdravlju za vreme trajanja putovanja.

2. Brza i efikasna asistencija u hitnim situacijama

AMS Osiguranje obezbeđuje 24/7 asistenciju na putovanju, što znači da možete biti sigurni da ćete dobiti pomoć u slučaju medicinskih hitnih situacija. Ukoliko dođe do osiguranog slučaja, pozovite broj istaknut na polisi, ili asistentsku kuću Global assistance telefonom na 011 69 62 402 ili ih kontaktirajte putem mejla: assistance@globalassistance.rs. Navedeni telefon i adresa elektronske pošte, osiguranicima su dostupni 24/7, 365 dana u godini.

3. Kupite osiguranje online i ostvarite popust

AMS Osiguranje vam poklanja 30% popusta na kupovinu polise Putnog zdravstvenog osiguranja putem Webshop-a.

AMS Osiguranje Foto: Promo/ AMS Osiguranje

4. Povoljne opcije za česte putnike

Ako često putujete, razmislite o Individualnom Putnom zdravestvenom osiguranju sa više ulazaka. Ova polisa može biti ekonomičnija i praktičnija opcija u poređenju sa pojedinačnim polisama za svako putovanje.

Odabirom AMS Osiguranja za vaše Putno zdravstveno osiguranje, možete biti sigurni da ste odabrali osiguravajuću kuću koja stavlja vašu sigurnost i udobnost na prvo mesto. Proučite sve opcije i uslove pre donošenja konačne odluke kako biste imali miran i bezbrižan odmor, a za sva dodatna pitanja i nedoumice pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009 ili posetitte njihov sajt.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>