• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

7 minuta vožnje platila 34 evra na primorju: Žena proključala od besa, tek da čujete šta su joj lokalci rekli

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Taksista je ženu ubedio da je to jedini način da stigne do odredišta, iako postoji besplatan prevoz autobusom

  • 0
Taxi i Hvar Foto-ilustracija: Pixabay/ Dieter_G, blu-news.org, sxc.hu/neosiam

Jedna gošća hrvatskog ostrva Hvar ostala je razočarana i ljuta posle neprijatnog iskustva sa lokalnim taksistom. Naime, on je ženu uverio da je taksi prevoz jedino rešenje od pristaništa Vira, gde odnedavno ponovo pristaju brzobrodske linije do manje od 4 km udaljenog Hvara.

- Danas sam nasamarena od taksi vozača koji mi je za vožnju 3.8km naplatio 34 evra (30 evra vožnja i 4 evra ruksak i manja torba). Vožnja je bila od taksi stajališta do katamarana u luci Vira - počinje svoju priču ova žena.

Ipak, ovo nije bio najveći šok.

- Ono što sam kasnije saznala naprosto me šokiralo... Naime, do luke Vira postoji BESPLATAN autobus koji je uključen u cenu karte! Uz to, taksi i autobusko stajalište su na svega 10 metara udaljenosti i tu vas čeka autobus koji vas besplatno vozi do luke Vira!

Isfrustrirana turistkinja je cinično rekla da bi dranje i varanje turista dogodine mogli da uvrste u službenu turističku ponudu mesta, prenosi portal Morski.

- Naravno da vam taksi vozač to prećuti... Ja sam ovo tek doznala u katamaranu i naravno da se čovek nakon ovog oseća opljačkano i prevareno! - izjadala se gošća Hvara.

(Telegraf Biznis)

Video: Kupila majicu na "sniženju", kući shvatila da je upala u zamku: Majka prevarena u dečjem butiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>