• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najviše biste voleli da pojeftini meso, a evo koji proizvodi će se naći na listi "Najbolja cena"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Akcija će važiti od 1. septembra do 31. oktobra

  • 1
Potrošačka korpa Foto-Ilustracija: Shutterstock

Pre nedelju dana pitali smo vas ,,koje namirnice želite da pojeftine", a ubedljivo najviše vas odgovorilo je da to treba da bude meso. Danas, u Vladi Srbije biće predstavljena akcija "Najbolja cena", a koja će obuhvatiti čak 81 proizvod.

Akcija će važiti od 1. septembra do 31. oktobra, a na listi proizvoda sa nižom cenom od akcijske naći će se između ostalih i sledeći proizvodi: čajne kobasice, jogurt, prašak za veš, šampon, voće, povrće, meso, mesne prerađevine, mleko, mlečne prerađevine i žitarice...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je u gostovanju na RTS-u izjavio da će biti veoma niska cena jabuka, kao i da će Juhor pašteta koja je 55 dinara, a na akciji 40 dinara, biti 37 dinara.

Vučić je istakao da su septembar i oktobar meseci koji su teški za građane kada je reč o potrošnji novca i da će zato akcija trajati u tim mesecima, ali i januar i februar zbog čega će vlada u decembru podići penzije koje će uvećane građanima biti isplaćene do 10. januara.

On je rekao da će akcija spuštanja cena malim delom uticati na trenutno smanjenje inflacije, ali da ujedno pokazuje brigu i pažnju prema ljudima.

(Telegraf Biznis)

Video: Vučević: Od 1. septembra do kraja oktobra 81 vrsta proizvoda po najnižim cenama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>