• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Parče pice 760 dinara, ležaljke 6.000": Srbin otišao na more u Hrvatsku, pa se iznenadio prizorom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin podelio svoje iskustvo sa Hvara

  • 0

Srpski influenser Luka Stojanović sa prijateljima nedavno je posetio Hvar, za koje kaže da je jedno od najlepših ostrva u Hrvatskoj, a takođe, mnogi se slažu sa njim. On je tokom letovanja podelio nekoliko snimaka gde je istakao šta ga je posebno iznenadilo, ali i oduševilo.

Kako je Luka istakao, oni su sada prvi put posetili Hvar, a iznenađenje zbog prelepog mora, lepih plaža i urbanog noćnog života nije manjkalo.

- Došli smo trajektom iz Drvenika. Rezervisali smo dva apartmana u vili koja se nalazi u samom gradu Hvaru, na oko 10 minuta hoda od centra. To je fantastična lokacija - mirno je, okruženo prirodom, a opet blizu svega - rekao je Luka u svom videu.

Jedna od prvih destinacija koju su posetili bila je plaža Pokonji Dol, gde ih je oduševila boja mora. Luka je napomenuo da su ležaljke na ovoj plaži koštale oko 50 evra, a plaža je opremljena i beach barom.

- Cene su nešto više, ali nisu drastično skuplje od Beograda - rekao je on, pa dodao da su se tokom noćnog provoda iznenadili kada su komad pice, koji inače košta 6.5 evra, dobili za 3.

Luka je sa prijateljima istražio i skrivene bisere Hvara, a posebno ih je očarala plaža Mala Stiniva u Jelsi.

- Je l' ovo najsavršenija plaža na Hvaru? Ako mene pitate, definitivno jeste. Do nje se dolazi malo teže, ali trud se svakako isplati. Plaža je veoma mala i ima kućicu koja je čini autentičnom, baš kao iz filma - podelio je Luka, dodajući da je upravo na ovoj plaži sniman film "Leto kada sam naučila da letim."

Osim toga, oni su iznajmii jedrilicu i istražili Paklene otoke, gde su otkrili mnoge skrivene uvale i prelepe plaže.

- Hvarani su izuzetno ljubazni i gostoljubivi, sve pohvale. Hrvati, zavidim vam što imate ovakvu prirodu - istakao je.

@mapsofpablo malo palmižana hvaaaar, u narednim tiktokovima pričam o najlepšim mestima na hvaru #hvar #putovanja #fyp #fypsrbija #hrvatska #more #2024 #balkantiktok #srbijatiktok #hrvatska🇭🇷 #hrvatskatiktok #vlog #putovanja #spakujse ♬ original sound - MapsOfPablo

(Telegraf Biznis)

Video: Spremao nam je svoja jela u Beogradu: Džek je šef sa Mišelinovom zvezdicom i griluje futoški kupus

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>