≫ 

"Otkačena plavuša" se vraća na male ekrane, ali po ukusu generacije Z

Kako su producenti najavili, ova serija biće mešavina "Mean Girls" filma i serije "Riverdejl"

  • 0
Otkačena plavuša

Šer i Dion / Printskrin: Youtube/YouTube Movies

Jedna od najgledanijih komedija iz 90-ih "Otkačena plavuša", originalnog naslova "Clueless", uskoro će doživeti svoj rimejk i to kao serija u produkciji televizijske kuće CBS TV Studios koja poseduje prava na originalni film.

Fanovi jednog od najpopularnijih tin filmova ikada se dobro sećaju Šer Horovic (Ališa Silverston), modno osvešćene kalifornijske tinejdžerke koja je tek polazila u srednju školu i uplitala se u svu dramu koju taj period nosi.

Rimejk, ipak, neće biti usredsređen na Šer, već na njenu drugaricu Dion,  koju je u filmu iz 1995. godine igrala glumica Stejsi Deš. Naime, serija počinje tako što je Šer, najpopularnij devojka u školi, nestala i njena najbolja drugarica Dion, mora da uskoči u njene cipele, tačnije Er Džordan patike...

Kako su producenti najavili, ova serija biće mešavina "Mean Girls" filma i serije "Riverdejl", a kako su tinejdžeri jedni od najvećih kupaca na svetu, obilovaće odećom, aksesoarima i obućom...

Scenario za ovu komediju napisaće Džordan Redaut i Gas Hiki, isti duo koji je radio i na seriji "Vil i Grejs".

Još uvek nije poznato kada će početi emitovanje ove CBS-ove serije, piše Skaj Njuz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA