Tod Filips spreman da režira nastavak "Džokera": Ima samo jedan uslov

To ne bi mogao biti samo divlji i ludi film o "Princu kriminala"

  • 3
Džoker film

Foto: Promo

Film "Džoker" obara sve rekorde gledanosti, a reditelj Tod Filips obradovao je fanove izjavom da bi bilo vredno snimiti i nastavak.

Mada trenutno ne rade na tome, on bi, kazao je, pristao na to samo ukoliko bi se u glavnoj ulozi ponovo našao maestralni Hoakin Finiks.

- To ne bi mogao biti samo divlji i ludi film o "Princu kriminala". Morao bi imati neku tematsku rezonancu na sličan način kao što to ima prvi film. Toliko filmova pominje iskru, ali Džoker je bio barut. Ako bismo bili u stanju ponovo da napravimo sve ovo u nastavku, to bi bilo dosta zanimljivo - izjavio je Filips.

Spekulisanja o nastavku filma počela su u avgustu, a Filips je tada izjavio da će učiniti sve samo da glumac Hoakin Finiks ponovo ostvari ulogu "Džokera", prenosi portal Klix.ba.

"Džoker" je prešao zaradu od milijardu dolara i treći je najveći DC film o stripovskim junacima-zlikovcima posle "Dark Knight Rises" koji je zaradio 1,084 milijarde dolara i "Akvamena" koji je napravio zaradu od 1,140 milijardi dolara.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    21. novembar 2019 | 11:20

    Katastrofa od filma iskoristio je filmove o betmenu zato je i tolka gledanos al mnogo ljudi je razočarano filmom.

  • Vuk

    21. novembar 2019 | 11:56

    U životu bolesniji film nisam gledao. Preporuka filma za zaobići :) Ne dozvolite da na ovom filmu izgubite 2h vremena svog zivota :)

  • K1

    21. novembar 2019 | 13:37

    Iskreno razocarao sam se u ovaj film, jedino sto je glumac maestralno odglumio Jokera.. Ovo drugo tanko mnogo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA