≫ 

Održana ''Sava osiguranje'' porodična trka: Preko 1.000 porodica učestvovalo u spektaklu (FOTO) (VIDEO)

- Atletski savez Srbije i Sava osiguranje ovom i sličnim manifestacijama žele da skrenu pažnju javnosti na značaj fizičkih aktivnosti i ujedno, da omasovi atletski sport u Srbiji - rekao je prvi čovek ASS Veselin Jevrosimović

  • 2

U okviru prvog Serbia Marathona koji će se održati ove godine 03. novembra, u nedelju 31. marta je održana ''Sava osiguranje'' Porodična trka u organizaciji Atletskog saveza Srbije!

- Ova trka bila je poklon našeg sponzora svim beogradskim porodicama koji su želeli da provedu aktivno današnji dan sa nama. Sava osiguranje je, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznala u aktivnostima, organizaciji takmičenja i načinu rada Atletskog saveza Srbije adekvatnog partnera koga su hteli da podrže i pomognu - stoji u saopštenju ASS.

Pre starta trke na 3 km, prisutnima se obratio predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović:

- Dragi učesnici i ljubitelji aktivnog života, drago nam je što je Atletski savez Srbije i danas zajedno s vama, kao organizator Sava osiguranje porodične trke koja nosi jedinstvenu poruku: ZAJEDNO AKTIVNI. Atletski savez Srbije ovom i sličnim manifestacijama želi da skrene pažnju javnosti na značaj fizičkih aktivnosti i ujedno, da omasovi atletski sport u Srbiji. Danas, imate sjajnu priliku da sa svojim najbližima provedete aktivan dan uz zabavu, druženje i sportske aktivnosti - rekao je Jevrosimović i dodao:

- Danas je ovde oko 1.000 učesnika koji će imati priliku da prošetaju ili istrče oko 3 kilometra i nakon toga uživaju na Festivalu aktivnih porodica, na kojem će vam naši sponzori ponuditi proizvode koji doprinose psihofizičkom zdravlju porodica i pojedinaca, ali i razne edukativne radionice za roditelje i decu. Na kraju, želim da se zahvalim Sava osiguranju kao naslovnom sponzoru ove trke, kao i ostalim sponzorima i donatorima Atletskog saveza Srbije. I da od srca čestitam našim učesnicima, jer svi vi koji ste se prijavili za porodičnu trku – već ste pobedili.

Takođe, prisutnima se obratio i Milorad Bosnić, predsednik Izvršnog odbora Sava neživotnog osiguranja:

Foto: A. Nalbantjan

- Dragi učesnici Porodične trke, zadovoljstvo mi je da vas u svoje lično ime i u ime Sava osiguranja pozdravim i poželim dobrodošlicu na Sava osiguranje Porodičnu trku. Posebno pozdravljam najmlađe učesnike i kapitene porodica. Verujem da ćete uživati šetajući, trčajući i družeći se i sa članovima drugih porodica. Sava osiguranje kao deo Sava Re Grupe obeležava Dan kompanije sprovodeći jednu od akcija društveno odgovornog poslovanja.

- Ove godine odlučili smo da prodržimo organizaciju Prve Porodične trke. Takođe, naši zaposleni iz različitih poslovnih jedinica danas učestvuju sa porodicama u Trci. Prijavljeni broj ekipa – porodica, broj svih vas koji ste došli da učestvujete u trci i da se družite je potvrda da smo na napravili pravi izbor. Nadamo se da će ovakvi događaji postati tradicionalni. Želim vam da uživate, da se međusobno družite i smejete i ponesete što više lepih utisaka sa današnje Sava osiguranje Porodične trke.

Svi naši atletičari podržali su ovaj vid organizacije, sa željom da ovakvih dana bude još više, a osvajač bronzane evropske dvoranske medalje Strahinja Jovančević, bio je tokom celog dana tu, a na kraju je dodelio i nagrade.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

Iako trka nije bila takmičarskog karaktera, naš „cilj“ prešlo je preko 1000 porodica koji su tog dana došli i bili deo Festivala aktivnih porodica.

Festival je činilo deset izlagača koji su tokom celog dana delili besplatne keksiće, cedjene sokove, držali čas joge za roditelje i dece, a imali smo čak i animatora i mađioničara koji su ih zabavljali.

Poklon paketi sadrže od ''Dexyca'': Lego koferče, Ommade proteinske pločice, funkcionalna majica i ranac, ''KexBox'' slatki paketić , ''ABCDE juicery'' zdravi sokovi, ''Volskwagen'' poklon kesu, a za 50 najstarijih učesnika Sava osiguranje obezbedilo je mobilne telefone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA