≫ 

Kladionce veruju u Partizan protiv Malatije i da Suma daje gol!

Kvota na crno-bele je 1.95, a jedna ponuda je posebno interesantna

  • 17
Savo Milošević, Sejduba Suma Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana igraju od 21.00 protiv turske Malatije na stadionu u Humskoj prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Šef stručnog štaba Savo Milošević istakao je da će ovaj susret biti pravi test za njegov tim i da je za crno-bele najvažniji u prvom delu sezone.

- Ovo će biti najbolji test koji ćemo imati. Dosadašnji protivnici nisu uspeli da nas ugroze. Znam mogućnosti ove ekipe, verujem da može da igra 30-40 odsto bolje. Nadam se da možemo da izvučemo maksimum u ovom momentu i da će to biti dovoljno protiv Malatije - rekao je Milošević u najavi utakmice.

Kao jedini problem pred meč sa turskim timom, Milošević je naveo povredu Nemanje R. Miletića, ali je dobra vest da je iskuni desni bek juče odradio trening.

Partizan sastav Očekivana postava Partizana za meč protiv Malatije; Ilustracija: Nikola Jovanović

Kladionice za ovaj meč smatraju crno-bele favoritima, a Partizanu je bitno da na svom terenu ostvari dobar rezultat, jer ga tek čeka težak revanš.

Vruć teren u Turskoj čeka Partizan u revanšu, pa je bitno da pobedi Malatiju večeras od 21.00 u Humskoj. Kvota na keca je 1,95, a kvota da će crno-beli slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Malatija.

Postoji i posebna igra na kladionicama, koja ide u skladu sa sve boljom formom Sejdube Sume, najskupljeg pojačanja u istoriji Partizana.

Kvota da će večeras Partizan pobediti, a da će pritom Sejduba Suma biti strelac je 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Partizan - Malatija.

Oni najhrabriji koji veruju da Partizan može da se domogne grupne faze i da prođe prvo Malatiju, a zatim i još jedno kolo kvalifikacija, imaju i ponudu za tu igru.

Ako prođe Malatiju, Partizan će se za ulazak u grupe Lige Evrope boriti protiv boljeg iz dvomeča Molde - Aris. A kvota da će proći te dve prepreke i igrati u takmičenju po grupama je 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Partizana u Evropi.

VIDEO: Miloševića bombardovali pitanjima o sastavu tima, a imao je poruku i za turske novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    8. avgust 2019 | 12:21

    Samo jako i ovo prolazimo. Ja verujem!!!

  • Y

    8. avgust 2019 | 13:08

    Danas Partizan igra kvalifikacije a pise se non stop o Zvezdi...vec 5 od jutros ste nove teme otvorili o njoj. Toliko o medijskoj realnosti.

  • Pfk

    8. avgust 2019 | 13:18

    Ajmo svii na Jna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA