≫ 

Ben odlazi iz Zvezde za 2 miliona evra!

U pitanju je klub iz Saudijske Arabije

  • 27
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Rokada na krilnim poziijama Crvene zvezde će uskoro biti i zvanična - El Fardu Ben odlazi u Saudijsku Arabiju, dok će na njegovu poziciju najverovatnije''uskočiti'' Mateo Garsija!

Sportski žurnal piše da će Zvezda za Bena inkasirati dva miliona evra od jednog kluba iz Arabije, kao i da će Ben u narednih nekoliko dana otići iz kluba.

Napadač sa Komorskih ostrva je zbog povrede propustio revanš sa Kopenhagenom, a verovatno neće biti u sastavu za dvomeč sa Jang Bojsom.

Garsija, s druge strane, bi mogao da stigne u Beograd tokom vikenda i stavi paraf na ugovor sa crveno-belima.

Mateo Garsija Printskrin: Youtube

Kao što je Telegraf u četvrtak prvi i najavio, Argentinac će Zvezdu koštati između 1.5 i dva miliona evra koliko će leći na račun Las Palmasa ukoliko Olimpijakos ne pokvari posao

Garsija je i na radaru Olimpijakosa, pošto je prethodne sezone u dresu Arisa (bio na pozajmici) dao 10 golova na 30 mečeva. Iako je ponuda Pirejaca Las Palmasu slabija, sam igrač se premišlja posle ponude najtrofejnijeg grčkog kluba.

Garsija bi trebalo da bude registrovan za duele sa švajcarskim šampionom (džoker mesto važi do ponedeljka, a nije isključeno da Zvezda kupi još jednom krilo i veznog igrača ukoliko se plasira u Ligu šampiona.

>>> Kreće Bundesliga - novu sezonu otvaraju Bajern i Herta (20.30). Bavarci su napravili dosta promena ovog leta, pre svega zbog odlaska Robena i Riberija, a kvota na keca uz dva do tri gola ukupno (1&2-3) je 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Herta.

VIDEO: Ben otkriva koliko mu ramazanski post pomaže i koje reči na srpakom zna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    16. avgust 2019 | 10:48

    Dobar je bio !!! Bio je" pravi" kad je bilo naj vaznije !! Srecno u nastavku karijere majstore..znao si da nas usrecis !!!

  • Илија

    16. avgust 2019 | 10:16

    Е то је Српски народ. Јако брзо заборављају све што је Бен учинио за Звезду. Од светца до метле. Јако ружно.

  • Petar

    16. avgust 2019 | 10:59

    Kakav je vrhunski ekonomista nas doktor??? Nije ga hteo prodati za 5mil. a sada ga prodaje za 2mil. Samo boze spasi nas, proci ce i ovo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA