UEFA i Partizan oči u oči: U utorak konačna odluka o žalbi crno-belih!

Klub iz Humske izneo argumente pred disciplinske organe koji će doneti konačan sud o smanjivanju kazne

  • 14
FK Partizan

Foto: Twitter.com

Disciplinska komisija UEFA saslušala je u ponedeljak argumente Partizana, povodom žalbe i suspenzije od dve meča pred praznim tribinama, koja je izrečena posle utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-belima je tada “zaključan” stadion zbog, kako je navedeno u izveštaju delegata i specijalnih posmatrača, vređanja fudbalera turskog klub Mičela Donalda i isticanja Keltskog krsta na tribinama, a konačna odluka “disciplinaca”

biće doneta najkasnije u utorak.

Ovo je zapravo drugi put da Disciplinska komisija UEFA odbija žalbu crno-belih, jer je negativan odgovor stigao i u drugoj polovini avgusta, kada je klub iz Humske odmah reagovao na izrečenu kaznu od dve utakmice suspenzije.

Tada je instektor UEFA, izvesni A. G. Alkaraz insistirao da se zahtev Partizana odbije i na snazi ostane prvoizrečena suspenzija, što se na kraju i dogodilo, Ipak, pravni tim Partizana koji čine potpredsednik Vladimir Vuletić, kao i zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, ponovo je posegao za žalbom, pošto su crno-beli izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Stavove kluba su ponovo danas u Nionu, pred komsijom UEFA, branili pomenuti Vuletić i predsednik Milorad Vučelić, koji su izneli argumente u korist crno-belih. Ostalo je još da “disciplinci” sve to još jednom razmotre i donesu konačan sud.

VIDEO - Matijašević: Da se fudbaleri ugledaju na odbojkašice

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    9. septembar 2019 | 22:25

    Za njih i nije drugo osim praznog stadiona. Kakva je korist ako se puste gledaoci, kao prvo nemaju sta da vide osim mucenja fudbala a kao drugo normalni ljudi ne mogu doci ako bi i zeleli, zbog onih njihovih divljaka.

  • N..

    9. septembar 2019 | 21:49

    Mozda je bolje da deca navijaju...

  • miro

    9. septembar 2019 | 21:38

    E da je Tole i Tadic u komisiji ne bilo problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA