≫ 

Počinje nova sezona Lige šampiona: Napoli čeka Liverpul, Barsa ide na megdan Borusiji!

Vreme je za najbolji fudbal

  • 0

Nova sezona Lige šampiona startuje utakmicama u E, F, G i H grupi, odnosno dan pre nego što jedini srpski predstavnik Crvena zvezda otvori takmičenje protiv Bajerna u Minhenu.

Pretendenata na "ušati trofej" je, kao i uvek, mnogo - od Juventusa, preko Barselone, Mančester Sitija, Real Madrida, Pari Sen Žermena do branioca trofeja Liverpula, ali se tu krug svakako ne zatvara.

Himna i čuvena mušema Lige šampiona prvo će da se čuje/zatrese u Milanu uoči duela Intera i praške Slavije, kao i u Lionu gde će Srbin Branislav Ivanović sa kapitenskom trakom da predvodi saigrače iz Zenita.

Derbi prvog dana svakako je utakmica u Napulju između Napolija Nikole Maksimovića i Liverpula u reprizi prošlogodišnjeg sudara, kada je domaćin slavio u sudijskoj nadoknadi golom Lorenca Insinjea, a "crveni" nastavili put sve do vrha Evrope.

U istoj E grupi sastaju se "autsajderi" Salcburg i Genk, Benfika sa Ljubomirom Fejsom i "rezervistom" Andrijom Živkovićem čeka Lajpcig u meču G grupe, dok u H grupi Ajaks na čelu sa kapitenom Dušanom Tadićem igra sa Lilom u meču koji sudi srpski arbitar Srđan Jovanović.

Veliku pažnju privlači i klasik Borusija - Barselona u Dortmundu, kao i Čelsi - Valensija.

Raspored utakmica:

E grupa: Napoli - Liverpul (21 sat), Salcburg - Genk (21).

F grupa: Inter - Slavija Prag (18.55), Borusija Dortmund - Barselona (21).

G grupa: Lion - Zenit (18.55), Benfika - Lajpcig (21).

H grupa: Čelsi - Valensija (21), Ajaks - Lil (21).

VIDEO - Strahinja Pavlović o novom pozivu Lacija: Partizanov sam!

Počinje Lige šampiona, a prvog dana čeka nas strašan meč u Napulju (21.00), gde Napoli čeka Liverpul i nada se reprizi, pošto je prošle sezone savladao Crvene. Kvota na keca je 2,90, na iks 3,40, a na dvojku 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Liverpul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA