Nemačka policija spremila paklen doček Delijama: Otvaraju novčanike, marice čekaju na granici (FOTO)

Nemačka policija posebno se pripremila za gostovanje Delija, a to se moglo videti na prelasku granice iz Austrije ka Nemačkoj.

  • 17
Policija, Delije

Foto: Telegraf.rs

Očekuje se dolazak više od 3.300 Delija u Minhen, koliko su karata dobili, a nemačka policija je pripremila rigoroznu kontrolu.

To su mogli da osete i novinari koji su autobusom krrnuli put Minhena, a koji su na granici zaustavljeni i pregledani do detalja.

Nakon što su saznali da su u autobusu novinari koji idu u Minhen na meč Bajern - Zvezda, policajci su uzeli novinarima pasoše i detaljno ih pregledali i vratili nakon sat vremena. Takođe, zahtevali su od svakog novinara pojedinačno da otvori svoj novčanik i pokaže sa koliko novca ulazi u Nemačku.

Pošto između Austrije i Nemačke nema klasičnih graničnih prelaza, policija je napravila improvizovani punkt sa velikim šatorom, ispred kojeg je bilo više desetina policijskih automobila i marica.

Očigledno zaustavljaju samo određena vozila, jer je autobus sa srpskim novinarima jedini koji je zaustavljen i sklonjen sa strane, a za to vreme su samo zaustavili još jedan kombi bosanskih registracija.

Nema sumnje da će Delije koje budu dolazile morati da budu spremne na rigoroznu kontrolu, a nije isključena nj moguća zabranu prelaska granice.

Meč 1. kola Lige šampiona igra se u sredu u 21.00.

(Od izveštača Telegrafa - D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA