≫ 

Srpska liga je spora i napravićemo im problem: Nojer Marina nazvao "Mesi iz Beograda"

Nemci će probati da dobiju na brzinu

  • 23

Fudbaler Bajerna iz Minhena Manuel Nojer svestan je slabosti srpskog fudbala i njene lige pred duel prvog kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde u Minhenu (sreda 21 h).

Nojer je na konferenciji pred taj meč nagovestio da su Nemci dobro proučili Zvezdine mečeve u Ligi šampiona prošle godine, ali i neke iz domaće Superlige.

- Mi znamo da je Zvezda igrala protiv Napolija i Liverpula, znamo da je igrala defanzivno u gostima, treba da igramo brzo da im napravimo problem, jer srpska liga nema toliku brzinu - rekao je Nojer na konferenciji.

Jedna od najvećih opasnosti na drugom kraju terena, Bajernu preti od nemačkog internacionalca Marka Marina koji je sada kapiten crveno-belih iz Beograda.

Znam njegov evropski put, pratio sam njegovu karijeru, on je Mesi Beograda, čuo sam da ga tako zovu, radujem se što ćemo se videti, želim mu sve najbolje - istakao je Nojer.

Bajern prošle sezone u ovo vreme nije blistao, štaviše pravo je čudo kako je uspeo da se na kraju sezone domogne titule u Nemačkoj, ali je ceh u Ligi šampiona plaćen pre toga.

- Motivacija nakon rane eliminacije prošle sezone je velika. Oni igrači iz ovog tima koji nikada nisu osvojili Ligu šampiona hoće da ostvare taj san, a oni koji su to već uradili hoće da se ponovi. To je dobar spoj jer su svi "gladni" - rekao je Nojer i konstatovao da će njegov tim sigurno proći dalje i najavio napad bar na polufinale LŠ.

VIDEO - Potpuni preokret na Marakani, Zvezda sa dva penala do pobede nad Inđijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada KS

    17. septembar 2019 | 16:16

    Glupo je uopšte polemisati o tome koliko je Bajern bolji. Zamislite da polufinale Srbije igraju Zvezda i Trajal iz Kruševca. To je ta razlika. Pa cela Zvezda nema platu koliku imaju pojedini igrači Bajerna. Sa trenutnim budžetom i igračima Zvezda je već postigla ogroman uspeh. Sve najbolje momcima i samo hrabro

  • Ja

    17. septembar 2019 | 15:38

    Sve sto je nojer rekao je upravu srpska liga ne da nije spora nego babe iz doma bi bile brze od ovih nasih iz lige !!!

  • Sirogoj

    17. septembar 2019 | 17:34

    Vi Zvezdi ne možete da napravite nikakav problem. Zvezda je klub sa malim budžetom i sam ulazak u grupnu fazu za nas je uspeh. Vi, sa druge strane, imate ocroman budžet i još veći pritisak,tako da, u ovom slučaju, Zvezda može vama da napravi problem. Pitajte Liverpul.. Napred Zvezdo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA