≫ 

Dok se čeka Lalatovićev iskaz za skandal u Nišu, on zapevao: Ne može nam niko ništa...

Trener Vojvodine sa klubom gostovao u Boboti kraj Vukovara gde se lepo opustio uz funkcionere "lala"

  • 11
Foto: youtube/fk vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović pritajio se nakon skandaloznog ispada na utakmici sa Radničkim (u petak), kada je nekom sa tribine u Nišu poručio kako će "ispričati sve o nameštenim utakmicama" tog kluba dok je sedeo na klupi "Reala sa Nišave".

Čekala se reakcija najviših organa u FSS, ona je i usledila preko oficira za regularnost, a istog dana i FK Vojvodina zakazao konferenciju za medije, samo da bi je na kraju - otkazao.

Od Lalatovića, od petka, ni traga, ni glasa - sve do danas.

U međuvremenu, u utorak, "lale" su gostovale u Boboti kraj Vukovara na obeležavanju 90. godina lokalnog kluba, prisutan je bio i Lalatović, kao i predsednik kluba Vojislav Gajić, koji su u "trećem poluvremenu", uz nezaobilazno "iće i piće", zapevali čuveni hit Mitra Mirića:

"Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbineeee, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!", zajednički su se proveselili Lalatović i prvi čovek Novosađana.

Da li je ovo bila poruka za javnost, za organe koji bi tek trebalo da ispitaju Lalatovićeve teške optužbe u Nišu, nismo sigurni, ali očito je da temperamentni trener ne brine previše za posledice (ako ih uopšte bude bilo) svojih postupaka u poslednje vreme.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u Boboti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    17. septembar 2019 | 21:02

    Ziv bio Lalate!!!Zeljko Pantic na aparatima😂😂😂😂

  • terza1.

    17. septembar 2019 | 22:06

    Sam se preporučio za zaštićenog svedoka. Možda u nekom sledećem afektu i kaže ko je šta namestio. U svakom slučaju, lako je vidljiva osovina Terza-Tončev-Kokeza. Njima stvarno niko ništa ne može, pogotovo onom što je imao glavu u zavojima. A i ovaj što se usavršavao u inostranstvu, ima nekog duha koji lebdi iznad stadiona.

  • Yt

    17. septembar 2019 | 20:55

    Kakav gospodin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA