≫ 

Poruka za zvezdaše u Minhenu - na ćirilici! Za sve su "krivi" navijači Bajernovog "ljutog" rivala

Topla dobrodošlica za navijače Zvezde od Bajernovog najvećeg rivala

  • 10

Foto: rsb

Zvezdini navijači spremaju invaziju na Minhen za meč sa Bajernom u Ligi šampiona, to je bilo jasno još onog trenutka kada je žreb spojio nemačkog i srpskog prvaka. 

Prema najavama, pristalice beograskog kluba. njih oko 2.000-3.000 na dan utakmice okupiće se na čuvenom trgu Marienplac, to je plan za sredu, odakle će korteo krenuti ka "Alianc Areni", a podrška je stigla i od "ljutog" rivala Bajerna - Minhena 1860.

Tačnije, od njihovih navijača.

Na zanimljivu poruku su naišli navijači Zvezde po dolasku u Minhen, i to iz zvaničnog butika nekada bundesligaša, koji deli "Alianc Arenu" sa daleko slavnijim komšijom.

Tamo ih je sačekala topla dobrodošlica gospodina koji im je uručio poruku specijalno spremljenu za ovu priliku, i to na ćirilici.

- Dragi zvezdaši, želimo vam udoban dan u Minhenu i puno sreće na večerašnoj utakmici - piše u poruci za Delije, uz potpis "TSV 1860 - Gradski klub Minhen".

Poruka za Delije od navijača Minhena 1860

Foto: rsb

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    17. septembar 2019 | 22:31

    Zamislite da postoji LS za navijanje!!! Ajoooojjjj Pa Delije bi bile kao Real Madrid u fudbalu i osvajanju LS .... IDEMO

  • Strucnjakowsky

    17. septembar 2019 | 23:14

    XD , carevi ....1860

  • Kostas

    17. septembar 2019 | 23:52

    Jadna mala zvezdana. Jedva cekam utakmicu da pocne. Bar 5:0 za Bajern. Drustvo sutra klopa, pije i uziva uz razvaljivanje projekta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA