≫ 

PSŽ "osakaćen" protiv Reala: Ni Nejmar, ni Embape, ni Kavani!

Madriđanima olakšan posao u sudaru sa Parižanima

  • 0

Pari Sen Žermen suprotstaviće se madridskom Realu bez kompletne prve napadačke linije u sastavu Nejmar, Embape, Kavani. 

"Sveci" u sredu dočekuju "Kraljevski klub", u pitanju je derbi Grupe A u kojoj su još Briž i Galatasaraj, međutim sa desetkovanom ofanzivom pitanje je koliko Tim tomasa Tuhela može protiv Zidanovog.

Podsetimo, Nejmar "vuče" suspenziju od protekle sezone zbog vređanja sudija, dok su Kavani i Embape povređeni, što automatski znači da će Čupo-Moting predvoditi navalu francuskog prvaka.

- Svi znaju da će nam nedostajati nekoliko napadača, ali ja verujem u sve igrače koje imam na raspolaganju - rekao je u najavi utakmice Tuhel.

Nije ni Real bez problema.

Marselo je poslednji u nizu sa problemima (povreda vrata u šampionatu sa Levanteom), a sem njega, Zidan neće moći da se osloni na Modrića, Iska i Asensija, i njih zbog povreda, te Ramosa i Naća zbog suspenzija.

Prema najavama, Eden Azar bi mogao da startuje prvi put ove sezone, nakon što je debitovao za vikend, pa bismo prvi put mogli da gledamo napadački "trozubac" u kaciji: Bejl, Azar, Benzema.

(Telegrafrs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA