≫ 

Portugalija zgazila Litvaniju uz "kišu golova" i het-trik Ronalda

Poslednje kolo će odlučiti hoće li Portugalija ili Srbija na Evropsko prvenstvo

  • 1
Fudbalska reprezentacija Portugalije

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Portugalije više nego ubedljivo su, sa 6:0, pobedili Litvaniju u meču 9. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine i tako se dodatno približili plasmanu na takmičenje Starog kontinenta. 

Nadanja navijača Srbije da Litvanija može makar do boda u susretu protiv favorizovanog rivala trajala je svega 7. minuta, kada je Ronaldo posle gola iz penala doveo svoj tim u vođstvo. U nastavku, dominacija domaćeg tima se nastavila pa je jedan od najboljih fudbalera sveta postigao svoj drugi pogodak samo 15 minuta kasnije.

Po dolasku sa odmora, usledila je nova goleada raspoloćženih Portugalaca. tako su redom pogađali Pici, Palensija i Silva, da bi meč, het-trikom, zaokružio Ronaldo u 65. minutu.

Posle osvojena nova 3 boda, Portugalija je na 2. mestu grupe B, u kojoj je i Srbija, sa 14 osvojenih bodova, 5 manje od prvoplasirane Ukrajine. Sa druge strane, Srbija je slavila u duelu sa Luksemburgom, pa će poslednje kolo odlučiti ko će na Evropsko prvenstvo 2020. godine preko kvalifikacija.

Da podsetimo, u poslednjem kolu Portugalija se sastaje sa Luksemburgom, dok će Srbija na domaćem terenu dočekati Ukrajinu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    15. novembar 2019 | 08:34

    Mogli ste još jedan.Oboroste mi 7+ vezano sa Kuvajtom i Engleskom 7+

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA