≫ 

Lučić o "svežim ranama" iz Kine: Analizirali smo, pričali i na kraju imali samo jedan plan (VIDEO)

Svima je još u glavi Argentina...

  • 3

Srpski košarkaš Vladimir Lučić kaže da su utisci sa Mundobasketa i iz Kine još sveži posle takmičenja gde su naši košarkaši osvojili peto mesto, posle poraza u četvrtfinalu od Argentine.

- Nisu se slegli utisci, nismo zadovoljni rezultatom, nismo ostvarili ono što smo zacrtali pre nego smo se okupili, ali šta je tu je. Treba da se naprave analize da vidimo gde smo grešili individualno i timski i da narednih godina budemo bolji - kazao je Lučić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Orlovi su sleteli u srpsku prestonicu u ponedeljak uveče, dan nakon finala u kom su Španci razbili Argentinu sa 95:75 i osvojili drugo svetsko zlato u poslednjih 13 godina. Srbija je posle poraza baš od Španaca, otišla na spomenutu Argentinu i izgubila 97:87.

- Provodili smo dane zajedno, imali sastanke posle svih utakmica, analize i pričali, ali kada je sve prošlo i završilo se prvenstvo imali smo dva dana više da razbistrimo glave i ne razmišljamo o stvarima koje su iza nas - dodao je Lučić.

Nakon toga je usledilo doigravanje za peto mesto, gde su Orlovi pobedili SAD i Češku i završili takmičenje pobedama.

- To je bio neki plan kad smo već ispali iz borbe za medalju da na pravi način završimo sve. Dosta se pričalo o tom meču. Verovatno su svi ljudi u Srbiji pratili tu utakmicu, ne u finalu gde su nas svi videli nego u utakmici za peto mesto. Bitno je da u nekom dobrom raspoloženju da smo završili prvenstvo - zaključio je krilni igrač srpske reprezentacije.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action - Lučić: Iznenadili su nas promenama odbrane, a mi smo odigrali ispod nivoa

Motorola baner Mundobasket NOVO Foto: Telegraf

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    17. septembar 2019 | 01:21

    Jedna skola za unapred...nije to katastrofa sto se prikazuje...mladi ste ...ova generacija ima jos puno medalja da uzme...samo da vas zdravlje posluzi...sretno

  • РВ

    17. septembar 2019 | 09:39

    Хм. Заборавих поздравит Луча. Поздрав Лучо.

  • swy

    17. septembar 2019 | 00:42

    au...de ko ti i minhen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA