≫ 

Danilović izljubio decu, navijači poleteli ka Bogdanu: Emotivne scene i aplauzi za Orlove na "Tesli"

Nije na skupštinskom balkonu, ali je doček

  • 3

Bek Kingsa je bio najveća po sletanju na aerodrom Nikola Tesla u ponedeljak uveče, kada je delegacija košarkaša Srbije stigla u Beograd posle Mundobasketa u Kini.

Naši reprezentativci su stigli oko 22 sata i 30 minuta i sačekali su ih njihovi najmiliji i grupa navijača. Dosadašnji selektor Aleksandar Đorđević ih je pozdravio po izlasku na dolazni terminal.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je jedva dočekao da vidi svoju porodicu, a plejmejker Stefan Jović je u žurbi prošao rekavši da "što pre, to bolje" želi da se sretne sa svojom.

Mnogi naši igrači nisu bili raspoloženi za priču sa novinarima posle napornog leta, priprema i Svetskog kupa na kom su zauzeli peto mesto.

Bogdanović se tokom Mundobasketa profilisao kao najbolji pojedinac koji je rešetao koševe rivala i bio najbolji strelac takmičenja sa 183 poena.

Shodno tome, pobrao je i najviše simpatija okupljenih navijača koji su odmah pohrlili kao njemu da dobiju autogram ili fotografiju, dok su svi ostali dočekani aplauzima.

Peto mesto Orlova u Kini većina srpskih igrača, ali i najveći deo srpske javnosti vidi kao neuspeh ako se ima u vidu da smo u Kinu otišli u verovatno najjačem sastavu u poslednjih dvadesetak godina.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action - Bogdanović o ulozi lidera reprezentacije: Nije to samo moj tim

Motorola baner Mundobasket NOVO

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    17. septembar 2019 | 06:11

    bogdane care deca neznaju da lazu tisi br.1

  • Vladimir Grobar

    17. septembar 2019 | 07:38

    Žao mi je sto niko ne pise o vrdjanju igraca od strane Danilovica u toku utakmice sa Spancima. Sjedio je iza klupe reprezentacije, psovao ih, pljuvao i vredjao na sve moguce nacine. Da je Teo bio tu mislim da bi mu prišio šamarčinu i napustio klupu. Mozda zato i ne igra. Danilovic je dno dna od čovjeka, uništio je Partizan, sada sve selekcije reprezentacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA