≫ 

Darko Miličić se vraća košarci posle sedam godina pauze!

Skoro niko nije očekivao ovakav potez

  • 18

Foto: MN Press

Bivši drugi pik sa NBA drafta 2003. godine Darko Miličić vraća se košarci u 34. godini!

Prema pisanju portala Basketball sphere, Miličić će zaigrati u drugoj muškoj reionalnoj ligi Srbije za ekipu "I come to play" ("Dolazim da igram" prim. prev.)

U ovom klubu su kao članovi i Dušan Bulut, Jovo Stanojević, nekadašnji krilni igrač Zvezde i Partizana, te Dragan Ćeranić i Branko Cvetković.

Njegov potez ima humanitarni karakter jer je cilj da se ovim projektom pomogne deci i mlađim košarkašima da stasaju na pravi način.

- Drago mi je što ćemo moći da pomognemo da mladi stasaju i što akcija ima pre svega humani karakter. Naravno, potrudićemo se svi da napravimo i takmičarski rezultat. Polako - rekao je Miličić za Basketball sphere.

Da podsetimo, Miličić je posle devetogodišnjeg boravka u NBA prestao da se bavi košarkom sa svega 28 godina, 2012. kada je otišao iz Bostona. Bio je i reprezentativacu godinama kada je srpska košarka prolazila kroz razne turbulencije.

Poslednjih godina je uglavnom bio povučen iz javnosti jer se bavio sopstvenim poslom sa jabukama. Jednom prilikom se nakratko oprobao i u kik-boksu pre pet godina.

Pogledajte video snimljen ultra-širokougaonom kamerom na Motoroli One Action.

Motorola baner Mundobasket NOVO

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoGa

    17. septembar 2019 | 16:19

    Ljudina, skroman, bez kompleksa, pravi srbin kakvi smo nekada bili vecina nas dok nas ova demokratija nije izdefirmisala, mediji isprali mozak, a siromastvo oduzelo moral i postenje.

  • Čika delija momak

    17. septembar 2019 | 15:28

    Daj brate spremi se kao car i onda u reprezentaciju da izdominiraš 💪💪💪💪💪🔴🔵⚪🔴🔵⚪😎😎🍻

  • Da li je

    17. septembar 2019 | 15:54

    I Baja Mali Knindza u ekipi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA