≫ 

Veliki udarac za Amerikance - i NBA šampion odustao od Kine!

Kajl Lauri ipak neće biti deo selekcije SAD u Kini

  • 1

Američka košarkaška reprezentacija ostala je bez još jednog u nizu aduta za Svetsko prvenstvo u Kini, i to ne bilo kojeg: u pitanju je prvi plejmejker NBA šampiona Toronto Reptorsa Kajl Lauri!

On je saopštio da neće biti deo tima Grega Popoviča na Mundobasketu jer nije dobio dozvolu lekara da se vrati na teren posle hirurške intervencije na palcu, koju je obavio 19. jula.

Laurijev izostanak iz ekipe je donekle i bio očekivan nakon pomenute operacije, čekala se samo zvanična potvrda iz tabora SAD, a vrsni plejmejker je o svemu tome obavestio javnost putem svog instagrama.

- Nadao sam se da ću dobiti dozvolu da igram na Svetskom prvenstvu, ali to se nije desilo. Verovao sam da ću uspeti da se oporavim na vreme da pomognem mojoj zemlji u napadu na zlatnu medalju na predstojećem turniru. Volim da igram za SAD, ali ovaj put ću morati da presedim takmičenje i ispratim od kuće iz fotelje. Na kraju dana, ubeđen sam da će oni koji će igrati u Kini pobediti i osvojiti medalju za državu... Napred Amerika - napisao je Lauri.

 
 
 
View this post on Instagram
Go USAB!! 🇺🇸🇺🇸A post shared by Kyle Lowry (@kyle_lowry7) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijač

    14. avgust 2019 | 00:48

    Dobro ste upoznali Jokića zadnjih par godina, a sada ćete i ostatak naše reprezentacije predvođeni tim istim Jokićem. Rašarafićemo vas, nadajte se da će to biti u finalu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA