≫ 

Zvezda brani tron u Draženovom domu: Počela prodaja ulaznica za ABA Superkup

Počinje i borba za prvi trofej u sezoni!

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Ulaznice za Superkup ABA lige puštene su u prodaju od utorka 17. septembra, na prodajnim mestima ulaznica.hr i blagajni Draženovog doma.

Pored domaćina Cibone učestvovaće Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita-Olimpija, Partizan, Sikst Primorska, FMP i Mega.

Superkup ABA lige, treći po redu, igraće se ove godine u Zagrebu u dvorani "Dražen Petrović" od 26. do 29. septembra.

Prvog dana na parket izlaze Partizan i Mega (17h), a potom Crvena zvezda i Primorska (20h). Drugog dana igraju Cedevita-Olimpija protiv FMP (17), odnosno Budućnost i Cibona (20.30).

- Zadovoljstvo nam je što ćemo biti domaćini Superkupa, posebno jer već neko vreme u Zagrebu nije bio organizovan turnir tog tipa. Ime Cibone i ove dvorane u kojoj svi klubovi u regiji vole da igraju će doprineti priči da taj Superkup bude jedan praznik košarke i da svi učesnici pokažu šta su pripremili za narednu sezonu - rekao je Domagoj Čavlović, direktor Cibone.

Polufinale je u subotu od 17 časova, a finale se igra u nedelju od 20 sati. Pobednik prvog Superkupa bila je Cedevita, a drugog Crvena zvezda. Plasman na turnir obezbeđuje šest prvoplasiranih timova ABA lige, najbolja ekipa ABA 2 (Primorska) i ekipa koja je domaćin turnira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA