≫ 

Kalinić menja ploču posle prozivanja Delija: Prvi bih ispitao Nikolu, gledao sam meč iz Makedonije!

Kaže da ne želi podele među navijačima Zvezde

  • 27
Milan Kalinić Foto: Marko Jovanović

Srpski TV voditelj Milan Kalinić promenio je mišljenje i izvinio se svima onima koje je upitao da li imaju mozga pre nekoliko dana.

Turski Fenerbahče je gostovao u Areni (i izgubio 68:56) od Crvene zvezde, ali je jednaku pažnju kao i meč imao događaj koji je podelio navijače Zvezde - prozivke upućene bivšem košarkašu crveno-belih Nikoli Kaliniću.

Dok je grupa Delija skandirala uvredljivo protiv košarkaša Fenera "Nikola Turčine, nap*** se ku****e", deo neutralnih je branio "Kalinu", a posle svega se oglasio i voditelj.

- Ljudi, da li vi imate mozga, eto samo to ću da vas pitam DA LI IMATE MOZGA? Poz za brata Kalinu - napisao je Milan prvobitno.

U danima koji su usledili dobio je mnogo objašnjenja zbog čega se još jednom oglasio, ovog puta na drugačiji način, "spuštanjem lopte".

 
 
 
View this post on Instagram
Posle košarkaškog meča Zvezde i Fenerbahčea reagovao sam navijački.Živim za Zvezdine utakmice,pogotovo evropske,i fudbalske I košarkaške.Za pune tribine I navijanje celog stadiona ili hale. Meč sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno sta se dogadja pa sam reagovao.Sada shvatam, i pogrešio.Tek u danima posle meča i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o čemu se radi.Potpuno razumem reakciju svih.Ja bih prvi voleo da Kaliniću postavim hiljadu pitanja.Ali to je već druga tema.Poslednje što želim je da na bilo koji način doprinosim podelama medju Zvezdašima.Zato ponavljam ne mislim tako.Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduće svi radujemo novim Zvezdinim pobedama.A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on

- Posle košarkaškog meča Zvezde i Fenerbahčea reagovao sam navijački. Živim za Zvezdine utakmice, pogotovo evropske i fudbalske i košarkaške. Za pune tribine i navijanje celog stadiona ili hale. Meč sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno sta se događa pa sam reagovao.

Sada shvatam, i pogrešio. Tek u danima posle meča i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o čemu se radi. Potpuno razumem reakciju svih.

Ja bih prvi voleo da Kaliniću postavim hiljadu pitanja. Ali to je već druga tema. Poslednje što želim jeste da na bilo koji način doprinosim podelama među Zvezdašima.

Zato ponavljam, ne mislim tako. Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduće svi radujemo novim Zvezdinim pobedama - napisao je Milan Kalinić na društvenim mrežama.

Da podsetimo, najvatreniji navijači crveno-belih, smešteni u nivou 400 beogradske Arene skandirali su protiv Kalinića i "Dr*** si na trandžu, Nikola"

Video: Izlazak Nikole Kalinića iz Arene posle vređanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA