Bogdanović bi mogao da napusti Kingse: Ova sezona je ključna!

Srpski košarkaš sledećeg leta postaje "ograničeno slobodan agent" što znači da, ako neki klub ponudi više novca od Kingsa, može da ga potpiše

  • 9

Američki mediji, tačnije portal Sakramento Bi (Sacramento Bee) prenosi da bi Bogdan Bogdanović mogao sledećeg leta da napusti Kingse, jer će postati ograničeno slobodan agent i čekaće bolju ponudu od nekog drugo NBA kluba.

Isti izvor piše da bi Kingsi odmah ponudili Bogdanoviću maksimalno moguće produženje od četiri godine za prosečnu platu od 12,85 miliona dolara godišnje (52 miliona dolara), ali tamošnji novinari smatraju da Srbin zna da posle dobrog leta sa "orlovima" može da dobije više novca, što će pokušati da i popravi igrama u Kingsima ove sezone.

Video: Gudura i Bogdan trolovali Mutu: Ne bacaj te bombe ubićeš igrača

Prošle sezone je za oko 27 minuta na parketu u proseku ubacivao 14,1 poen, uz 3,5 skokova i 3,8 asistencija, ali nastup u Kini (izabran u petorku prvenstva i za najboljeg strelca) govori da ima i veće kapacitete od toga. Sad je sve na treneru koji bi trebalo da mu da veću minutažu i odrešenije ruke u u napadu, da iskaže talenat.

Međutim, to su sve nagađanja, jer je Bogdan i kao ruki dobio nerealno velik ugovor ( najplaćeniji ruki u istoriji), pretpostavlja se zbog Vlada Divca koji ga je iz Finiksa doveo u Sakramento.

Osim Divca, u Kingsima su Stojaković, kao direktor i Kokoškov kao pomoćni trener, te Nemanja Bjelica kao saigrač. Zato je pitanje da li bi Bogdanović napustio ovu srpsku koloniju tako lako, pogotovo jer je igrač koji  se nikada nije vodio zaradom u karijeri.

Video: Bogdan otkrio kako ga je saigrač iz Sakramenta izbaksuzirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    14. oktobar 2019 | 19:30

    Ne može on da dobije toliku minutažu nigde, osim u Sakramentu.Ne verujem da će ih napustiti.

  • Mis

    14. oktobar 2019 | 22:02

    Realno mogo bi se on vratiti i evropu

  • Doctor

    14. oktobar 2019 | 19:27

    Sve je zasluzio,svaku paru! Boze zdravlja bice i para i titula tek u njegovoj karijeri!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA