≫ 

Kritike i pohvale trenera ne doživljam lično: Micić miran posle partije života u Evroligi

Srpski košarkaš odigrao najbolji meč karijere protiv Olimpijakosa u Pireju

  • 0

Efes je u četvrtak u Pireju ubedljivo savladao Olimpijakos 86:67 u 7. kolu Evrolige, a srpski plejmejker imao je sjajno veče sa učinkom od 27 poena (6/9 za dva, 5/6 za tri), dva skoka, pet asistencija, dve ukradene i tri izgubljene lopte za 35 minuta na parketu. Posle meča, Micić je istakao da kritike i pohvale trenera Atamana ne doživljava lično.

- U odnosu na utakmicu sa Panatinaikosom, sada sam se osećao odlično. Bio je dobar meč, ali je vreme da se okrenem novom susretu. Isto tako je i sa lošim partijama. Ništa ne treba da shvatite previše lično. Može da se dogodi svakome. Bitno je jedino da se oporavite što je pre moguće - rekao je Micić za Jurohups.

Vasilije Vasa Micic Foto: Profimedia/Zuma Press

Micićeva odlična rola došla je samo nekoliko dana posle susreta sa Panatinaikosom, kada ga je Ataman javno kritikovao, rekavši da je njegova partija bila neprihvatljiva i neprofesionalna.

- Već sam nekoliko puta kazao da sve radim na svoj način. Trener mi je dao bitnu ulogu u ovom timu. On ima pravo da kaže šta misli. Ne bih rekao da me je to učinilo boljim ili lošijim. Čak i kada me pohvali, trudim se samo da samo ostanem dosledan sebi - zaključio je Micić.

Video: Haubica Vasa Micić: Računa samo one šuteve kada lopta ne dodirne obruč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA