≫ 

Ponoćna bakljada Delija u Kopenhagenu i poruka za sve koji dolaze na utakmicu (VIDEO)

Navijači Zvezde se okupljaju na jednom trgu u utorak, a isti su ''zauzeli'' noć pre

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 20 časova igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (RTS 1, Arena Sport 1), a na ''Parken'' stadionu se očekuje oko 1.500 navijača srpskog šampiona!

Delije su u glavni grad Danske stigle još u ponedeljak i tokom dana su obavestile sve koji dolaze na utakmicu da će skup biti u 16 časova na trgu ''Gammeltorv'', odakle će korteo i krenuti.

A pomenuti trg već je ''zauzet'' od strane najvatrenijih ultrasa koji su u ponedeljak veče napravili bakljadu praćenu pesmom - I da mi ponude milione, milione...

Zvezda u Kopenhagenu mora da postigne gol, jer je prvi meč u Beogradu završen rezultatom 1:1. Otuda i ne čudi što su sve oči uprte najviše u Ričmonda Boaćija.

Kada smo već kod navijača, vredi pomenuti da je preminuo legendarni vođa Delija. Opširnije pročitajte OVDE.

>>> Čas istine! Nastavlja li Zvezda put ka Ligi šampiona? Znaćemo posle večerašnjeg meča (20.00) u Kopenhagenu. Kvota na dvojku je čak 4,00, na iks 3,30, a na keca 2,00. A kvota na prolaz Zvezde, nebitno na koji način, je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kopenhagen - Zvezda.

>>> Ako uspe da prođe Kopenhagen, Zvezda ide na Jang Bojs u direktnom dvoboju za Ligu šampiona. A kvota da će se opet naći u takmičenju po grupama je okruglo 5,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лићми

    13. avgust 2019 | 13:28

    Публика је твоја најлуђа на свету нико Звздо нема кошто имаш ти 🔴⚪🔴⚪💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA