≫ 

Otkriveno zašto Dejan Savićević nije došao na svadbu svoje ćerke: Haos je nastao zbog maćehe!

Ćerka legendarnog fudbalera nije u dobrim odnosima sa svojom maćehom

  • 35
Tamara Kapisoda, Tamara Savićević, Dejan Savićević

Foto: Facebook.com/Tamara Kapisoda

Tamara Savićević, ćerka legendarnog fudbalera Dejana Savićevića, venčala se proteklog vikenda u Crnoj Gori, a svadbi nije prisustvovao njen otac!

Ovo je izazvalo pažnju javnosti, kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji.

Spekulisalo se zašto Savićević nije bio na svadbi svoje mezimice, a sada je otkriveno da je razlog to što Tamara na svadbi nije želela da vidi svoju maćehu Jelenu Babić, sa kojom ne razgovora.

Ona je Savićeviću postavila uslov da je ne dovodi na svadbu, nakon čega je Dejan odgovorio da u tom slučaju ni on neće prisustvovati venčanju - prenosi Kurir.

Tamara Savićević, Dejan Savićević

Dejan Savićević sa ćerkom na svadbi svog sina; Foto: Facebook.com/tamara.savicevic.7

I zaista je bilo tako, a kako izvor ovog lista otkriva, Tamari nije bilo svejedno jer je vezana za oca, čije fotografije redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Međutim, njegovu partnerku ne može da "smisli" i to znaju mnogi u Budvi.

Tamarin suprug Aleksandar Kapisoda, koji je profesionalni fudbaler, rekao je nakon što su ga mediji kontaktirali samo da ne želi da komentariše što se Dejan Savićević nije pojavio na svadbi.

- Molim vas, ja zaista nisam deo te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se venčali - poručio je Dejov zet posle svadbe.

Tamara Savićević i Aleksandar Kapisoda imaju tromesečnu kćerku Aleksandru. Ona je studirala u Engleskoj, a u prošlosti je bila u vezi sa još jednim crnogorskim fudbalerom, Stefanom Mugošom.

Video: Zlatna generacija donela ušatog pred Sever na nagovor Deja Savićevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cerka

    13. novembar 2019 | 11:37

    Znaci nisam jedina, a mislila sam da samo to meni moze da se desi... isto mi otac nije dosao na svadbu zbog macehe koju takodje ne mogu da smislim i koja mi je unistila porodicu... Kajace se on kad tad, a i ta maceha nece bolje proci u zivotu. Ova "moja" je od prosle godine postala invalid... Bog sve vidi i da sa kamatom...Kako radis tako ti se vrati. Mlada samo napred ko ih j..., docice na kolenima da te moli da oprostis a ti samo pljunes i zalupis vrata! Sta sebi musko dozvoli, ma nema tog muskarca ni zene, da mi sutra diktira moj odnos sa detetom po cenu da sama zivim. To nisu roditelji, to je dno dna.

  • Ljubiša

    13. novembar 2019 | 11:07

    Dejo prvo izdao Zvezdu,pa Srbiju,pa pradedove,sad ćerku,pa unuku,pa će Milu mu i Goru mu,i na kraju će da promeni ime u Dejani Sviqeviqi.

  • Treća sreća

    13. novembar 2019 | 10:50

    Tako ti je to. Prvoj ženi se svaka mana stavlja pod lupu a drugoj se toleriše sve. Da je ova druga bila razumna sama bi insistirala da čovek ode na ćerkino venčanje jer njoj i da ode ne bi bilo prijatno kad zna da nije dobrodošla. Ali zloba uvek pobeđuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA